onionek
happy mama
Gusia - zapytaj w swoim szpitalu, czy ten rozek jest porzebny - moze dadza Ci na miejscu. Nie bedziesz musiala tego wszystkiego tyle brac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a u nas na liscie jest 6 kompletow ubranek, tylko dla nich komplet to body i pajacyk
Heheh teściowa wie najlepiej;-) ZZO -zgadza się w kręgosłup-daltego trezba je podać w odpowiednim czasie,gdy skurczenie nie są jeszcze zbyt częste a rozwarcie chyba 3-5cm max z tego co pamiętam ;-) Później to tylko dolargan podają,ale jak pisałam na temacie "Poród" nie wolno nam zgadzać się na podanie tego syfu Kroplówka to z oksytocyną jeśli jest potrzeba przyspieszenia akcji porodowejonionek masz racje, ja w sumie zamiast tam zadzwonic to pakuję sie z tej listy naszej a może czegoś brac nie musze, teściowa mówiła ze u nas te wkłady nie potrzebne poporodowe, ale jak kupiłam to wezmę, szkoda ze tyle miejsca zajmuja, no ale mówiła też że małemu dziecku się pampersa nie zakłada tylko tetrową- no bo jak! takiemu małemu pampersa
już nie mówie jak ostatnio kłuciła się ze mna że nie ma znieczulenia zzo( to jest te w kręgosłup, prawda?), bo jej mówie ze moze się na nie zdecyduje jesli nie dam rady a będzie można, to ona na to że tylko kroplówki są ze znieczuleniami że be de musiała się męczyc.
Co do herbatek laktacyjnych to nie na każdą z nas podziałają, najtaniej wychodzi zwykła herbatka z kopru włoskiego A sprawdzoną metoda na zwiększenie pokarmu jest picie piwka Karmi No ale to po powrocie do domku hehe