reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Marcóweczek :)

Dopiero do Was zajrzałam dziewczyny, ale najlepsze zyczenia choć spóźnione. Miło zobaczyć nowe przyszłe mamy :) Oby wasze dzidziusie zdrowo rosły a wy abyście dobrze znosiły ciążę. I cieszcie się każdym dniem bo to naprawdę szybko leci :)

reklama
Witam wszystkie Mamusie!!!

Hmm sama nie wiem jak zaczać, nie jestem tu taka nowa choć tak sie czuje. Podobnie jak Kaszu jestem z Mamuś pażdziernikowych 05. Mój Synio dokładnie za 2 m-ące kończy roczek a ja właśnie sie dowiedziałam, że jestem w ciąży.
Jestem jeszcze w szoku, chociaż kilka dni temu miałam takie przeczucie (ale szybko o nim zapomniałam ;)) dokładnie tak jak w poprzedniej ciaży, no i się nie pomyliłam.

Pozdrawiam

Bylam dzisiaj u ginki. Zalozyla mi karte ciazy i ustalila termin porodu na 2 marca 2007 :)

Witam wszystkie nowe mamuski i serdecznie wam gratuluje :) Dociera do was fakt, ze rosna w was malutkie kruszynki? Bo do mnie, mimo, ze widzialam juz dzidziusia 2 racy, nadal nie dociera ;D

Witam Marcowki!!!!

Tutaj kolejna przyszla mama. Termin 12.03.2007 ;D
To na tyle. Rozgladam sie i zapewne nastepnym razem bedzie wiecej:)

witam was dziewczyny!
chciałam się przywitac i prosic o wpisanie mnie na listę marcówek. ja 2 kreseczki na tescie zobaczyłam 5 lipca ::) więc z tego co sama obliczyłam termin wypadnie pewnie 21 marca. mam nadzieję, że wszystko będzie układało się ok i szczęśliwie dotrwam do końca.
trzymam kciuki za was i wszystkie fasoliki. pozdrawiam.

reklama
Hej Dziewczyny! Witam wszystkie!
To który wątek w końcu główny? Wpisałam się na tym od pogaduszek, a tam cisza... Napiszę zatem też tutaj, że termin wychodzi mi na 25 marca. Czuję się super, może troszkę bardziej zmęczona, a może to już wyczekiwanie urlopu... Tak jak Ty, bogda, nie wyobrażam sobie nawet spotkań z 'białym uchem' ...
Z resztą mi wszystko jedno który wątek będzie główny. 8)
Kaszu, dobrze robisz z lekarzem. Ja tez mam problem, bo moja ma złamaną rękę, najprawdopodobniej będzie na zwolnieniu do 20 a ja w granicach 14-28 jestem na urlopie... Wrócę to będzie startował 11 tydzień! No i nie wiem, co robić. A dodam, że jadę za granicę, może kartę ciąży chociaż warto by mieć ::)

Do góry