reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Marcóweczek :)

reklama
Dzieki za wpisanie na liste!
kurcze jestem jedna z pierwszych!
Wspolczuje Wam tych dolegliwosci!mnie nic nie bierze!szczesliwa jestem z tego powodu bo rzyganie to najgorsza rzecz dla mnie na swiecie!do wczoraj zastanawialam sie czy ja wogle jestem w ciazy-zero objawow,ale jak zobaczylam swojego groszka to juz mialam pewnosc!

pozdrowka

Dziewczynki,ze ja wczesnie tu nie zajrzalam... Ogromne gratulacje dla wszystkich nowych marcoweczek-tych ktorych juz tu widac i tych ktore dopiero sie pojawia wsrod was!!!!!!!! Zycze zdrowej i radosnej ciazy,lekkego porodu i niech Wam fasolki rosna zdrowe,szczesliwe i zasmiane(najpierw w brzuszku a potem juz "na zywo") ;D
jakie to dziwne uczucie...tak jakbym ja jeszcze wczoraj bylam z brzuszkiem,a Majeczka juz prawie pol roczku ma... ::)

Hej!!!

Byłam dzisiaj u gina i jestem bardzo zdegustowana!!! :mad:

Wcześniejszą ciążę prowadził mi świetny lekarz - wprost bombowy, dbał o wszystko...

ale niestety od stycznia mieszkamy w innym mieście ""(55km dalej") i byłam u tutejszej lekarki - do bani! :mad:

Nawet nie założyła mi karty ciąży, ja musiałam ją o wszystko pytać, nawet jakie leki - to ja jej mówiłam co ma przepisać i co brałam ostatnio - głupia cipa...

No i doszłam do wniosku, że będę jeździła do tego mojego zaufanego gina . Już nawet do niego dzwoniłam i umówiłam się na czwartek!!!

No, to na tyle! ;D

reklama
Do góry