reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Marcóweczek :)

reklama
hejka :)

ale mnie dzisiaj rano mdlosci dopadly :( nawet jak mylam zeby to myslalam, ze sie... ::) ze juz o zapachach z lodowki nie wspomne :(
co do preparatow to ja lykam tylko podwojna dawke foliku - tak mi kazala gin, nic wiecej :)
witam nowe mamuski!

Dzięki  :laugh: Ja na tej stronie tak sobie patrzyłam, jaki jeszcze można zrobić, a to się zmienia automatycznie też tam, gdzie masz go umieszczonego  :D i jakie było moje zdziwienie, kiedy tutaj na forum zobaczyłam, że mam ten czerwony  ;)

Cześć Agutek, ja do Was dołączyłam :) Fajnie tutaj :D Ja łykam już witaminy Elevit i tradycyjny Folik ;) i jem dużo owoców i warzyw, ja bardzo lubię marchew, więc tego pochłaniam najwięcej ;)

Czesc mamuski marcowe,
Chyba sie bede musiala wprowadzic(jesli mnie przyjmiecie), termin porodu(ale to smiesznie brzmi-pierwsza ciaza, dlatego)lekarz najpier mi obliczyl na 26 lutego, ale dzisiaj sie dowiedzialam, ze bedzie to 4 marca(moje dlugie i nieregularne cykle przed ciaza to spowodowaly), wiec gdybym mogla sie do was przeprowadzic:)to bardzo dziekuje...moj robalek ma 9 tygodni i dzisiaj widzialam robaczka w kadrze, wkeilam zdjecia w zdjeciach usg!
widzialam to malutkie serduszko, i jak sie poruszal(mam przeczucie, ze to bedzie chlopak -Szymek(juz ma imie)maz sie cieszyl jak dziecko!jak narazie wszystko w porzadku, wyniki swietne -niech tylko rosnie zdrowo...
pozdrawiam

reklama
hej bogda :)

fajnie, że sie przeprowadziłaś ;)
no to sobie Szymuś zatańczył jak go mamusia z tatusiem podpatrywali ;)

niech chłopak się zdrowo rozwija :-*

Do góry