reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista Marcóweczek :)

reklama
wio pisze:
To który wątek w końcu główny?

No z tego co ja sie oreintuje to watkiem glownym mial byc "o wszystkim i niczym" gdzie jak tytul mowi, bedziemy mogly sobie urzadzac pogaduszki. A ten watek mial sluzyc tylko do wpisywania sie nowych mam na liste :)

Gratuluje wszystkim nowym mamusiom tych kilku milimetrow szczescia, ktore nosza u siebie w brzuszkach ;D

Hello, rodziłam w maju, kupiłam sobie bomba wózek, ale niestety mamy małe autko i nie możemy sie zapakować, musiałam albo zmienić samochód albo kupić mniejszy wózek, więc kupiłam juz spacerówkę (polecam Peg Perego Venezia). Sprzedaje swój wózek, Peg Perego gondola, spacerówka i fotelik 0-13 kg, wszystko w jednym kolorze, granat z białym, bardzo wygodny dla dziecka, olbrzymia gondola co sprawdzi się zimą, duże pompowane koła, gratis parasolka i pokrowce na koła. Moja siostra rodzi w listopadzie i ma identyczny wózek bo wiadomo, ze dziecko zimaąbedzie grubo ubrane i przykryte wiec musi się mieścić i mieć wygodnie w gondoli.Cena 1400 za wszystko do uzgodnienia, odbiór Warszawa, Skierniewice, Łowicz, zdjęcia dodam jutro. tel 0 603 399 577 Agata piszcie na priva lub gg 1833540

witam wszystkich
jesli pozwolicie to z przyjemnoscia do was dolacze...termin mam pod koniec marca,na ostatnim badaniu dzidzia byla za mala zeby dokladnie okreslic...ale SERDUSZKO JUZ BILO!!..tak sie ciesze :)

gratuluje wam wszystkim i kazdej z osobna!!!
pozdrawiam
nata

ależ tych marcóweczek juz jest :laugh:

mamy nadzieje tzn kwietniówki ze nas też tyle sie uzbiera

narzie to chyba tylko jestesmy 2 ;)
ale czekamy :laugh:

rosnijcie w siłe i trzymajcie sie zdrowo do marca

Witam Wszystkie Ciężarówki :)

Jestem nowa zarówno na forum jak i w roli ciężarówki (choć nie jestem pierwszej młodości) ;).
Dołączam do grona "marcówek". Termin mam na 5 marca.

Za względu na 2 pęcherzyki, które pokazało pierwsze USG jestem na L4 i mam odpoczywać (do jutra). Naczytałam się o tymi owym i postanowiłam zrobić sobie badanie przezierności karkowej bo to nie jest chyba standardowe badanie... Moze któraś z Was ma to już za sobą ale chyba nie bo robi się je między 11 a 14 tygodniem.

Pozdrawiam serdecznie :)

Dopiero dziś dostałam adres forum i od razu mi się tu spodobało. Proszę wpisać nas na listę Marcóweczek. Termin - 23 marzec. Musze nauczyć się wklejać zdjęcia i poruszać sie tu...

reklama
Melanie- GRATULACJE!- własnie doczytałam..mam nadzieję, ze mnie pamiętasz:)?..
POZDRAWIAM WAS! i życzę szcześliwych kolejnych miesiecy:)

Do góry