reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Marcóweczek :)

:-) Agutku serdecznie gratuluje coruni:-) :-)
Npewno jestes szczesliwa i atus szczescliwy i rodzinka szczesliwa.
gratuluje jeszcze raz.
doczekala sie w koncu :tak:

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie, pozwólcie że dołączę do waszego grona, późno bo późno, ale jeszcze 3 miesiące zdążę razem z wami tu poprzeżywać:)
termin mam na 6 marca i będzie córeczka- Julka :)
Pozdrawiamy was serdecznie i cieplutko
Kasia

czesc Kasia

wcale nie za późno ;-)
na wrzesniówkach 2005 wieksza cześć mam dołączyła dopiero jak dzieci były na swiecie :tak:

Kasia napisz co u Ciebie :-)

Miło że jest nas coraz więcej, :-):-)
zazdroszcze ci Kasiu że juz masz wybrane imie dla córuni - ja chyba do końca będę sie zastanawiać:baffled: Mam nadzieje że będziesz częściej tu zaglądać;-)

no to gratulecie marcowe mamuski ja dolaczam do was moj termin porodu to 19 marzec i bedzie synek z czego obydwoje z mezem ogromnie sie cieszymy jeszcze raz gratulacje

reklama
Do góry