reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Marcóweczek :)

taa, Mel, ciekawe kto....:laugh2::laugh2:;-)
Witaj Asiu:-) Ciesze sie że do nas dołączyłaś. Masz taki sam termin jak ja i też nosisz w brzuszku córcie - jak ja.:tak:
zaglądaj tu częściej:-)

reklama
hlip hlip :-:)-(
:no: to napewno nie mój awatar. :shocked2:przecież on może tylko zachęcać a nie odstraszać:-D;-)
poza tym to nie była sugestia, że to Ty,:no2::surprised: może Nowe marcóweczki nie czują potrzeby zostawania z nami dłużej i tyle...:huh:

Ja je odstraszam:tak: ;-) ;-) :tak: :tak: ,ale obiecuje ze juz od nastepnej marcowki przestane:-D :-D :-D :-D

Dziewczyny ja to forum znalalzm przez calkowity przypadek i tak juz tutaj utknelam:tak: ;-)
szukalam tylko odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie i dlatego wrucilam i juz zostalam . wiec moze jeszcze ktoras do nas przypadkowo dolaczy:-)
ja zapraszam:-) :-) :-)

Jest :-D Tylko, że nie mogłam nigdzie znaleźć, jaki anija ma termin i dopisałam ją na dole listy ;-) Już poprawiam i przepraszam :tak:

reklama
Do góry