reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Marcóweczek :)

uuu to ja tydzień po Tobie:-(

ale przynajmniej bedziesz miala o ten tydzien starsza dzidzie ;-)

swoja droga jestem bardzo ciekawa czy dowiemy sie czy nie :-p z tego co pamietam to bogda pisala, ze ona tez nie jest pewna plci - wiec jest nas trzy :happy:
najwazniejsze, zeby dzieci urodzily sie zdrowe, a plec to juz pikus...choc wiadomo fajnie byloby wiedziec ;-)

reklama
Agutku wiem, ze sie troszke martwisz, podczytalam Ciebie gdzie indziej :zawstydzona/y:
ale powiem Tobie jedno, ze nawazniejsze, ze masz w brzucholku zdrową córeczke a reszta sie jakoś ułoży :tak:
niezamartwiaj sie, bo ONA tez bedzie zmartwiona

to dla Ciebie

5166-full-shot.jpg

serdecznie gratuluje małej córci, tatuś będzie wniebowzięty
tatusie juz tak mają, ze zakoch.ują sie w swoich malutkich córeczkach :-)
i całkowicie tracą głowę :tak:

Gratulacje Agutku:laugh2: fajnie że już wiesz:laugh2: ja jeszcze muszę czekać tydzień:-( no ale może coś sie zobaczy:laugh2:

roksi, na pewno tobie teraz tez sie pokaze :tak:
czekam na wiesci :happy:

Agutku wiem, ze sie troszke martwisz, podczytalam Ciebie gdzie indziej :zawstydzona/y:
ale powiem Tobie jedno, ze nawazniejsze, ze masz w brzucholku zdrową córeczke a reszta sie jakoś ułoży :tak:
niezamartwiaj sie, bo ONA tez bedzie zmartwiona

to dla Ciebie

5166-full-shot.jpg

serdecznie gratuluje małej córci, tatuś będzie wniebowzięty
tatusie juz tak mają, ze zakoch.ują sie w swoich malutkich córeczkach :-)
i całkowicie tracą głowę :tak:

Melanie...bardzo dziekuje :-) strasznie milo mi sie zrobilo :happy:
mam nadzieje, ze jakos sie ulozy ta sprawa i chociaz czesc wywalczymy....

dziewczynki dziekujemy za gratulacje bardzo bardzo!!!! :laugh2:

Agutek - jeszcze my z gratulacjami, dopiero odpuściłam pracę i jestem na L 4 i muszę szybko odrobić forumowe zaległości.
To jeszcze tylko u roksi23 zostaje niespodzianka....:-)

reklama
Do góry