reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Marcóweczek :)

reklama
Witam wszystkich!
Ja do tej pory czytalam ale teraz postaram sie byc z Wami blizej :) Tez naleze do Marcowek i termin mam na 27 marca a lekarz dojrzal siusiorka :tak: Pozdrawiam. Miauu

Jejku jestem na liście:happy::happy:
Dzięki, ;-);-)
no właśnie zauważyłam że siusiaki górą:-D:-D rzeczywiście chłopców jest więcej:szok:
co do dziewczyn, które nie piszą to może zapomniały że sie zarejestrowały:-D, ja też tak kiedyś miałam że sie gdzieś zarejestrowałam bo weszłam tam przypadkiem, potem już nie wracałam na tą stronę i zapomniałam hasła;-)
pozdrawiam:happy:

Agutek tak zerkam na listę i na nasze niespodzinki:-D kiedy masz następna wizytę? ja 6 grudnia i już nie moge się doczekać:-( tak sobie myślę że jak teraz nie pokaże się maleństwo to już do końca ciąży nie chcę wiedzieć co będzie:-)

no chyba że nie dam rady:baffled: :laugh2:

29 listopada :happy:
juz zaczynam sie przyzwyczajac do mysli, ze nie wiem kto sobie we mnie mieszka, no ale moze tym razem sie uda cos podpatrzyc ;-)

reklama
Do góry