reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Marcóweczek :)

reklama
nastepne usg 1.11 i mam anadziej ze juz plec poznam, ze sie tylkiem nie odwruci i mowie figa z makiem , nie i koniec.:-) :-)

A w ktorym tygodniu ciazy jestes?
wstaw sobie suwaczek ;-)

ja mam wizyte 3 listopada i tez juz nie moge sie doczekac:eek: zaczynam wielkie odliczanie - jeszcze dwa tygodnie:baffled:

Agutek a ja 8 listopada i juz odliczam:tak: tylko trosze się obawiam co lekarz mi powie po tym usg, największym marzeniem jest to by od lekarza usłyszeć że dzidzia jest zdrowa:-)

A w ktorym tygodniu ciazy jestes?
wstaw sobie suwaczek ;-)

ja mam wizyte 3 listopada i tez juz nie moge sie doczekac:eek: zaczynam wielkie odliczanie - jeszcze dwa tygodnie:baffled:
Suwaczek to ja bym bardzo chcial wstawic , ale jeszcze nie rozszyfrowalam jak wy to robicie:tak: :tak: :tak: :tak: ,ale sie nie poddaje!

20 tyg +2 dni:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Agutek a ja 8 listopada i juz odliczam:tak: tylko trosze się obawiam co lekarz mi powie po tym usg, największym marzeniem jest to by od lekarza usłyszeć że dzidzia jest zdrowa:-)

Tez odliczam juz dni,ale jak na zlosc jakos sie nieslychanie dlugo ciagnie ten pazdziernik.

A nasze dzidzie musza byc zdrowe i nie ma innej opcji.I tak trzeba myslec!:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Suwaczek to ja bym bardzo chcial wstawic , ale jeszcze nie rozszyfrowalam jak wy to robicie:tak: :tak: :tak: :tak: ,ale sie nie poddaje!

20 tyg +2 dni:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Kliknij najpierw na ktorys z naszych suwaczkow i przekieruje cie na strone z nimi.
Tam wpisz kiedy miałaś ostatnią miesiączkę i suwaczek ci się sam wygeneruje.
Potem kod suwaczka kopiujesz w swój podpis - który masz w panelu użytkownika.
I gotowe :tak:

reklama
Do góry