reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Marcóweczek :)

reklama
:-) Witaj! Jestem tu u Was początkująca, ale skusiłam się zarejestrować bo tworzycie bardzo sympatyczną grupę. No i cóż......widzę że wśród marcóweczek jest wolny termin 1 marca to my (z dzidzią) "wskakujemy" hi, hi, hi. Tak na poważnie - rzeczywiście mam termin porodu określony na 1 marca. Już zrodziły się pewne obawy i lęki ale dobrze, że są tego typu fora. czytam Was z ogromnym zapałem i trochę się uspakajam. Teraz postanowiłam sama zabrać głos. Serdecznie pozdrawiam na powitanie. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do siebie.

tak a propos corci i synusiow....
to macie jakies przeczucia albo ludzie z otoczenia co wam wroza:confused:

ja do malenstwa ciagle zwracam sie jak do chlopca, jesli to dziewczynka to chyba sie na mnie obrazi:-p

wszystkie kolezanki mowia, ze wygladam na chlopaka i maja takie przeczucie ;-)

a mama i tesciowa twierdza - cora bedzie!:-D

ciekawe kto bedzie mial racje;-)

Dziewczyny , dziewczyny dopiszcie jeszzce mnie do marcowek:termin 9 marca:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
Gratuleje nam wszystkim marcoweczkom:-) :-) :-) :-) :-) :-)

reklama
Do góry