reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Marcóweczek :)

nata102- nie wiem jak wyrazic moj zal... musisz sie czuc okropnie
Mam znajome, ktore przezyly tez ta tragedie. Latwo im nie bylo, ale kolejne ciaze byly bez komplikacji i teraz np. jedna z nich cieszy sie trojka zdrowych dzieci- pewnie cie to teraz nie pocieszy
Trzymaj sie Nata

reklama
Witam Marcowki! Czy pamietacie jak dlugo bolaly was piersi? Bo ja co prawda kwietniowka, ale caly czas mnie bola i zastanawiam sie jak dlugo to moze potrwac. Miesiac? Pozdrawiam
Nata102 wspolczuje takze, nie wyobrazam sobie co musicie czuc. Trzymam kciuki.

mnie jeszcze bola...coprawda po bokach juz lekko, ale caly czas mam wrazliwe brodawki, do tego pociemnialy mi i powiekszyly sie ;)

jescze raz dzieki...jestescie kochane!przez ostatnie pare dni nie zagladalam na bb...ale jak dojde do siebie to pewnie bede sledzic Wasze pogaduchy :)
trzymajcie sie cieplutko bo z tego co widze to w Polsce tez lato sie juz skonczylo...
pozdrawiam wszystkie marcoweczki

Pozdrawiam Wszystkie DZIEWCZYNY i ich MALENSTWA w brzuszku.
Prosze o wspisanie mnie na liste marcowek na 26 marca 2007.
Ciesze sie ze mam w sobie taka mala slodka istotke i KOCHAM ja BARDZO MOCNO.
Chcialam sie podzielic ta wiadomoscia z Wami.
Marlena

Nata wspolczuje Ci. Trzymaj sie.

Ja Was Marcóweczki niestety opuszczam :-[ Mi niestety nie udało się, mam nadzieję że będziecie miały więcej szczęścia niż ja, ale za trzy miesiące mągę się starać znowu o dzidzię i myślę, że się uda tak mówi lekarz

Pozdrawiam

reklama
Do góry