reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Czerwcóweczek

reklama
Fajnie być tak gorąco witanym. Już się trochę zadomowiłam. Umiem nawet wstawiać emoliki :tak::-) :happy2: (nie wiedziałam, że się tak nazywają). Jeszcze nie wstawiłam suwaczków, bo do końca go jeszcze nie rozpracowałam :zawstydzona/y: (wiem jak go znaleźć i modyfikować ale jeszcze się nie doczytałam jak go wstawić aby pokazywał się za każdym razem).

Tomuś miał 55 cm i 3300 ważył jak się urodził. Teraz pewnie waży ponad 7 kg, bo ma taki apetycik że hej :-D.
Właśnie wróciłam od lekarza z kontroli i jest zdrów :-):-):-)(miał zapalenie oskrzeli i o mały włos nie trafił do szpitala :-().

Witam serdecznie wszystkie MAMY, nie tylko te czerwcowe:)) Dziś się zarejestrowałam, wcześniej jedynie bywałam tu "biernym" obserwatorem. Jesteście wszystkie wspaniałe!!!!! Piszę pod wpływem impulsu więc wybaczcie mi egzaltację:))) Od czerwca mam przecudownego synka i...depresję...tęsknię za Polską...Mąż nie jest Polakiem, więc...gdzie Kaj tam i ja, Kaja....tylko często to takie trudne:(((( Ale pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i gratuluję dzieciaczków:)))))

Margott witaj kochana! Pisz z nami śmialo, a co do depresji i tęsnoty rozumiem Cię doskonale. Kiedy ostatnio byłaś w Polsce? Zapraszam Cię również na wątek "mamy z Niemiec" tam wszystkie "wemigrowane" sie wspieramy :-).

Margott witaj! A na pocieszenie - moja Przyjaciółka, mężata z obcokrajowcem, właśnie urobiła go na zamieszkanie w Polsce i wracają! Więc nigdy nie wiadomo :-)

Witam:)))Chciałabym pokazać mojego szkraba ale zdjęcie nie chce przejść, cóż kolor włosów jednak ma niebagatelny wpływ na poziom inteligencji ( chi...to taka dygresja). Mój mąż też chciałby zamieszkać w Polsce...na emeryturze.. Ostatnio byłam w Polsce we wrześniu, mój maluszek podróż 1200km zniósł śpiewająco::))))))

reklama
Do góry