BasiaJulia
Fanka BB :)
To mam nadzieję, że się Wam ułoży i szybko wszystko wróci do normyDziękuję, że to napisałaś, zmienię teraz swoje podejście. Mam nadzieję tylko, że wytrwam i mnie nie poniesie U Nas jest dokładnie tak samo. W ostatnim miesiącu kochaliśmy się tylko raz. Też jak wraca to siedzi z laptopem i tylko siedzimy w jednym pokoju.
Większość rodziców na to cierpi jak wraca do pracy. Moja siostra wróciła do pracy jak jej córeczka miała 6 msc, musiała oddać ją do żłobka. Bardzo to przeżywała, że spędza z nią tylko kilka godzin dziennie, a jak wracała to była bardzo zmęczona i też nie była tak zaangażowana w zabawy z dzieckiem bo padała na twarz. Później jak skończyła roczek to ja się nią opiekowałam.
Teraz jest już 8 letnią dziewczynką, cudowną która ma super kontakt z mamą i jest uczuciowa nie wpłynęło to na nią negatywnie, że jej mama wcześniej wróciła do pracy. Przemyśl sobie wszystko na spokojnie. Do nowej sytuacji będziecie musieli się przyzwyczaić, ale z czasem to zrobicie.
Słuchajcie nie mogę pisać na forum bo mój Mikołaj szaleje na punkcie laptopa. Musi go dotykać. Dzięki temu nauczyłam go pełzać bo stawiałam tego laptopa daleko, a on za wszelką cenę musiał się do niego dostać
Ja byłam z Sarą 3 kwietnia na kontroli, więc mamy już ten bilans zaliczony