reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

To u nas tak jak u Ciebie Kamejka suche plamy, czasem czerwone i tak walczymy już kilka miesięcy z tym. Pepti podajecie w tym wypadku czy wystarczy HA?

Nieufna, właśnie jakie HA wybrałaś? One wszystkie chyba są gorzkie :oo:
Nie dość, że mi ciężko wprowadzić mm to jeszcze takie paskudne muszę :growl:
Maamba- muszę wypróbować to masło, które Wam pomaga, my używamy Mimi - egzema na takie placki
Gwiazda z Brodnicy (kujawsko-pomorskie)

reklama
Ok obiecalam sobie ze Wam powiem .Wiec postanowilam nie zostawiac Iwony samej z ciaza i do niej dolaczylam :) To już 13 tc.Wczesniej nie chcialam sie chwalic ,bo moglo być roznie .Dlatego jak pisalam ze bede z wami kolejna rzwcz sie wydarzyla w moim zyciu .Wiec walczyny z Iwona z przypadłościami ciazowymi :)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania za tydzień kończy 8 miesięcy. Konsultowałam to z 3 lekarzami i każdy mówił o rehabilitacji. Ma słabo rozwinięte mięśnie grzbietu i brzucha. Jak ją dam na brzuch to nawet nie umie wyprostować rąk tylko na zgiętych w łokciach leży. Muszę chodzić prywatnie bo na NFZ za 3 lata jest termin a jak prywatnie to każdy karze rehabilitować bo ma kasę z tego

Może w inny sposób bedą rehabilitować. Tak jak my z Mikołajem się rehabilitujemy.

Flammie nie wiem czy to Twoj wpis tak.na mnie podzialal czy dzisiejszy ciezki dzien ale wlasnie leze I rycze...
Nie mam sily wstawac jutro i walczyc o zjedzenie sniadania, umycie sie czy ubranie do wyjscia na spacer...

Toteczka a co się dzieje? Widziałam, że nie długo będą dodatnie temperatury, a to oznacza, że wielkimi krokami zbliża się do Nas wiosna (słoneczko, ptaszki, ciepło, zielono :)) wiem, że to dziecinne ale ja uwielbiam wiosne i działa na mnie pozytywnie :)

Hej. Wiecie że to tak beznadziejna pogoda tak nam psuje nastrój. Dziś niby lepiej bo u mnie słońce świeci.
Mnie też co chwile kryzys dopada. Mam takie dni że myślę że mój syn mnie nie lubi, nie umiem go rozsmieszyc choćbym na głowie stawała jego to je rusza, a tatuś tylko w drzwiach się pojawia i już uśmiech od ucha do ucha ale już kiedyś o tym pisałam.
Jak tylko dopadnie mnie dół to od razu zimno na ustach mi się robi :baffled:
A czasami że non stop marudzi. Ale i tam Toteczka jest moja bohaterka :tak:

Do tych nieprzespanych nocy, miliona pobudek chyba trzeba się poprostu przyzwyczaić. Bo co innego zrobić?
Wczoraj w ciągu godziny miał 3 pobudki i płacz jak do łóżeczka odkładałam. Może do 18 roku życia nie będzie ze mną spac:p już próbowałam go po każdym karmieniu odkładać ale mija godzi a w łóżeczku i pobudka.
Wkurza mnie mąż. Bo co wieczór mówię przyjdź do mnie spać. A ten ma wymowke że filip się zaraz obudzi, że zacznie chrapanie i go wygonie i nie chce tak latać w nocy góra dół bo musi się wyspać. Więc już ie pamiętam kiedy z mężem spalam w jednym łóżku!

ja też śpie sama, a mąż na dole :( brakuje mi go :( chociaż jest wygodnie, bo po pierwszej pobudce mały śpi ze mną.

Ok obiecalam sobie ze Wam powiem .Wiec postanowilam nie zostawiac Iwony samej z ciaza i do niej dolaczylam :) To już 13 tc.Wczesniej nie chcialam sie chwalic ,bo moglo być roznie .Dlatego jak pisalam ze bede z wami kolejna rzwcz sie wydarzyla w moim zyciu .Wiec walczyny z Iwona z przypadłościami ciazowymi :)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję :)! Jak się czujesz?

Może w inny sposób bedą rehabilitować. Tak jak my z Mikołajem się rehabilitujemy.

Toteczka a co się dzieje? Widziałam, że nie długo będą dodatnie temperatury, a to oznacza, że wielkimi krokami zbliża się do Nas wiosna (słoneczko, ptaszki, ciepło, zielono :)) wiem, że to dziecinne ale ja uwielbiam wiosne i działa na mnie pozytywnie :)

ja też śpie sama, a mąż na dole :( brakuje mi go :( chociaż jest wygodnie, bo po pierwszej pobudce mały śpi ze mną.

Gratuluję :)! Jak się czujesz?
Hope a jak się rehabilitujecie?

To u nas tak jak u Ciebie Kamejka suche plamy, czasem czerwone i tak walczymy już kilka miesięcy z tym. Pepti podajecie w tym wypadku czy wystarczy HA?

Nieufna, właśnie jakie HA wybrałaś? One wszystkie chyba są gorzkie :oo:
Nie dość, że mi ciężko wprowadzić mm to jeszcze takie paskudne muszę :growl:
Maamba- muszę wypróbować to masło, które Wam pomaga, my używamy Mimi - egzema na takie placki
Gwiazda z Brodnicy (kujawsko-pomorskie)
Hipp 2 HA, jutro dostanie pierwszy raz. Ale kupienie tego mleka to sztuka, jest tylko na Allegro drogie i troche tańsze na stronie dodomku.pl. Innej opcji nie ma. Dobrze, ze nie musi pic codziennie. Gwiazda, gratulacje. To ktora nastepna? :) :)

Ewa z tatą w łozku a ja staram sie cos sprzatnac, kurzu tyle ze pisac idzie, u Was pewnie czysciutko. Nie wiem czy pisalam.ale my bylismy z Ewa w zwykl aquaparku jesli chodzi.o chlorowana wode.
Aga bardzo mi przykro, ze Ania musi tyle wycierpiec a jeszcze zakaz noszenia to wogole tragedia, powiem Ci ze nam rehabilitant zakazywal nosic Ewe w pionie bo cos tam miesien wyprostny ble ble a ona inaczej wrzeszczala I co.
Hope:) a mialam kryzys ale dzis mimo, ze Ewa duzo spala to bardzo dala popalic to mam sile na sprzatanie.
Nieufna a w aptece pytalas? Sprawdze jutro w naszych hurtowniach bo ide do pracy po PIT.
Pierscionka nie wymienilam bo jednak maz dla mnie go wybral I od serca fany, przyzwyczaje sie choc zawsze myslalam, ze mamy identyczny gust.
Maamba2 ze niby ja bohaterka??? Buhahaa:-)

reklama
Toteczka, u mnie taki balagan, ze najlepiej dom wysadzic w powietrze i zbudowac nowy obok! W miare ogarniam miejsca gdzie sie maly bawi i spi. Reszte to tylko kiedy mam czas, czyli nie czesto :/

Usypiamy sie.. Pewnie potrwa troche.

Do góry