reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witajcie;-)
ja też wybieram sie do fryzjera i myślam o sombre,żeby na wiosnę coś zmienic;-)
ale nie wiem kiedy znajdę czas,bo jak zaczęłam wiecej pracowac to cięzko mi juz znależć czas dla siebie,ale może w piątek chociaż z godzinkę na jakies zakupy(dla siebie)wynajdę;-)
wogóle mamy tyleeee pracy,nic tylko siedzieć od rana do wieczora ale postanowiłam ze narazie 4-5 dni po 5-6 godzin,nie ma co szaleć;-)

Aga30+wytrwałości w rehabilitacji
Gwiazda super wieści;-)

Dziewczyny głowy do góry,niedługo przyjdzie wiosna a z nią napewno poprawią się nasze humory;-)

mam znów rozpie...dziel w domu bo musieliśmy wymienic kanbinę prysznicową,co było nieplanowane i jutro mam wolne ale zato sobie bedę sprzątać;///////

Agula u mnie z koleżankami też krucho,najlepsza przyjaciółkaa ma 3 miesięczne dziecko wiec wałkujemy temat dzieciaczków i wszystkiego co z nimi związane na okrągło i nie ma szans na inny temat a na jakieś wyjscie to już wogle.natomiast pozostałe koleżanki, bezdzietne odkąd ja mam Zosię to nie są zbyt chętne na spotkania towarzyskie,wpadają tylko na kawę od czasu do czasu i tyle(widocznie je nudzę,albo porostu mi zazdroszczą małej kruszynki;D

Toteczka jaki piękny prezent,u mnie kwiaty i czekoladki,Zosia też dostała różyczke;-)

reklama
Toteczka- pokaż pierścionka :D jestem ciekawa.

Pisalam na fb o robalach w materacu Anki.
Kupilismy juz nowy. Prania to dzis miałam tyle, ze nie mam gdzie powiesic wszystkiego.

Martus- ja z Bydgoszczy :)
Iwona35- jak się czujesz?

Dzis dostałam rafaello od męża a Anka chrupki :D

Witam!

Iwona, dzięki. U nas chlor chyba normalnie, ale uczą pływać od 3 m-ca, to już chyba można. Znasz już płeć? Może nie będę tak dopytywać, jak już poznasz to napisz, co? Strasznie ciekawa jestem, ale w sumie nic nie obstawiam. Masz jakieś przeczucia albo chciałabyś konkretną?
Julka, o proszę! No i w ten sposób podniosłaś mnie na duchu! Ściskam!

Czytam dalej.

img_prod12580_0_o.jpg

Załączniki

• img_prod12580_0_o.jpg
    img_prod12580_0_o.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 352
Ewa z tatą w łozku a ja staram sie cos sprzatnac, kurzu tyle ze pisac idzie, u Was pewnie czysciutko. Nie wiem czy pisalam.ale my bylismy z Ewa w zwykl aquaparku jesli chodzi.o chlorowana wode.
Aga bardzo mi przykro, ze Ania musi tyle wycierpiec a jeszcze zakaz noszenia to wogole tragedia, powiem Ci ze nam rehabilitant zakazywal nosic Ewe w pionie bo cos tam miesien wyprostny ble ble a ona inaczej wrzeszczala I co.
Hope:) a mialam kryzys ale dzis mimo, ze Ewa duzo spala to bardzo dala popalic to mam sile na sprzatanie.
Nieufna a w aptece pytalas? Sprawdze jutro w naszych hurtowniach bo ide do pracy po PIT.
Pierscionka nie wymienilam bo jednak maz dla mnie go wybral I od serca fany, przyzwyczaje sie choc zawsze myslalam, ze mamy identyczny gust.
Maamba2 ze niby ja bohaterka??? Buhahaa:-)
Nie pytałam, ale na 99% nie ma.

Toteczka, ładny pierścionek ..... nawet bardzo, super prezent. Mi mąz kupił lody i słodycze, bo stwierdził, że muszę przytyć buahahaa. Kwiatów nie kupuje,bo zaraz by się koty dorwały ;)
Moja niunia już spi od 19.00 i niech śpi, jak najdłużej, bo ja jutro pobudka 5.45 i do roboty.

Gwiazda! Gratuluję! Bardzo fajnie! Planowaliście? Wiesz już jakiej płci? Na kiedy masz termin?
Groszkowamama - podoba mi się Twoje podejście! Nie teraz to później, nie idzie to po co siebie i dziecko męczyć. Ściskam Ciebie i głowa do góry, w końcu kiedyś z tego wyrośnie :-)

Ja dostałam kwiatki i wazon, bo na urodziny dostałam kwiaty i nie miałam wazonu. Z racji tego, że umawialismy się, że walentynek nie obchodzimy to były od syna :p a nie obchodzimy bo oboje mamy w lutym urodziny i jeszcze rocznicę, w tym roku 10 już ;) tak więc za dużo okazji :p

reklama
Witajcie wieczorna porą. Dziecko mi dzis długo zasypało, chyba z 40 minut, ale w koncu padł i ja mam chwile dla siebie, miałam ogarnąć troche ale w zasadzie stwierdziłam ze nie jest tak źle (mojego męża nie ma wiec nie ma kto brudzić [emoji14] ) pranie zrobiłam więc jutro tylko wyprasowac. Gotowac nie gotuje bo dlasamej siebie to bezsensu wiec z głowy. Od jutra podobno temperatura na plusie także spacerki wrócą do codziennosci ;) maz poszedł spac bo wstaje bo 4 i porozmawialismy tylko 10 minut przez caly dzien.
Gwiazda gratulacje! No to jest was dwie, chyba ze ktos jeszcze??? ;)
Dobrej nocy ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry