Wiecie co, czy jak podaje się gluten w postaci kaszki do dziecko może na to reagować bólem brzucha? Wydaje mi się, że jak wieczorem dodaje troszkę kaszki to jego boli brzuch. Dziś dodałam trochę więcej i już dwa razy byłam u niego bo płakał.
Ja od wczorajszej nocy próbuję go uspokoić bez cycusia. Śpiewam kołysankę i głaszcze bo brzuszku bo on to chyba lubi, zauważyłam że pomaga i go uspokaja
Dzisiaj byliśmy na zakupach i w Smyku kupiłam kilka rzeczy, które kosztowały od 10 do 17 zł. Najdroższa była ocieplana super bluza za 29 zł. Jeżeli macie niedaleko ten sklep to wybierzcie się
Agula to przykre. Moja mama jak ją poproszę to mi zawsze pomaga. A teściowa to już wiecie jaka jest
Za to wiesz, że u mnie z mężem jest problem. Jestem cały czas sama i wszystko robię sama. Głowa do góry, nadejdzie czas, że będziemy przesypiały całe noce i odpoczniemy
Chociaż widziałam taki śmieszny obrazek, że jak jest małe dziecko to mama nie śpi bo dziecko się budzi w nocy, jak jest większe to się martwi jak jest późno i dziecko nie wraca, a jak się jest już starsza to nie śpi bo starszym ludziom zazwyczaj nie chce się spać