reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ktoś już pisał chyba Lila do Iwony miała się odezwać i chyba się nie odezwała.
My dziś kończymy 6mcy. Filip przekreca się na brzuch już dawno ale odwrotnie to może z 5 razy się przekręcił, próbuję pelzać ale więcej przy tym krzyczy czasami przesunie się do tyłu czasami do przodu, próbuję unosić się na nóżkach i rączkach jak do raczkowania ale to takie próby na chwilę i koneic, przesuwa się na brzuszku dookoła siebie ale nie siada i mało gada.

Bardzo was przepraszam jak się powtarzam bo czasami pisząc posta zastanawiam się czy już tego nie pisalam.

reklama
Mój też zasypia w okolicach 20.30 i też się budzi ok 7. W nocy od trzech do 5 pobudek. Zazwyczaj ok 4-5 najbardziej się rozbudza i trochę trwa zanim usnie.

Witam!

Współczuję chorób, a przede wszystkim zastrzyków!! Dla Maluszków zdrowia, a dla mam wytrwałości!

Kamejko, a widzisz, może i moja się już nudzi na macie, bo nie chce na niej leżeć i się denerwuje...

Mikołaj zasypia o 19:30 a budzi się różnie 6:30, 7:00, 7:30. Ostatnio pobudek mamy mnóstwo, ale nie wiem ile bo jestem taka zaspana, że nie pamiętam :( jak bolą mnie sutki to znaczy, że budził się często.

Ja dzisiaj dałam pierwszy raz mięsko, wybrałam królika i oniemiałam bo pierwszy raz otwierał buzię na widok łyżeczki. Zawsze się namęczę, żeby go nakarmić a króliczek dzisiaj bardzo zasmakował :)

Dziewczyny czy Wasi mężowie wychodzą na spacery z maluchami?

Moj zasypia zazwyczaj miedzy 19 a 20:30. A budzi sie zwykle 6-7 rano. Spi w nocy roznie. Zwykle przebudza sie, ale zasypia po chwili.

Teraz w koncy zasnal..

Moj maz nie bardzo, ale on nie bardzo lubi robic takie rzeczy jak spacer :p

Ja pisałam do Iwona i tak jak Mamba pisze miała się odezwać na forum, ale tego nie zrobiła.

Mój mąż chodzi na spacery, a z nich mi fotki wysyła, jak to śpiąca Nastka we wózku na tle drzew słodko wygląda :-)

Moja śpi od 20-21 do 7-8. Czasami uśnie o 23 to śpi do 10. Budzi się w nocy zazwyczaj raz albo dwa razy. Czasami wcale. Czasami częściej.

Hejka:-) Zosia zasypia ok 19-20 i spi do ok 7-8 z 2pobudkami na cycusia :-)

Co najmniej 4 dzieciaczki mamy z 24,wogole to tak rodzilysmy seriami :-)

U nas pełzanie pełna para, dzisiaj wpelzla tyłem z salonu na korytarz :-)

reklama
Do góry