reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ktoś już pisał chyba Lila do Iwony miała się odezwać i chyba się nie odezwała.
My dziś kończymy 6mcy. Filip przekreca się na brzuch już dawno ale odwrotnie to może z 5 razy się przekręcił, próbuję pelzać ale więcej przy tym krzyczy czasami przesunie się do tyłu czasami do przodu, próbuję unosić się na nóżkach i rączkach jak do raczkowania ale to takie próby na chwilę i koneic, przesuwa się na brzuszku dookoła siebie ale nie siada i mało gada.

Bardzo was przepraszam jak się powtarzam bo czasami pisząc posta zastanawiam się czy już tego nie pisalam.

reklama
Mój też zasypia w okolicach 20.30 i też się budzi ok 7. W nocy od trzech do 5 pobudek. Zazwyczaj ok 4-5 najbardziej się rozbudza i trochę trwa zanim usnie.

Witam!

Współczuję chorób, a przede wszystkim zastrzyków!! Dla Maluszków zdrowia, a dla mam wytrwałości!

Kamejko, a widzisz, może i moja się już nudzi na macie, bo nie chce na niej leżeć i się denerwuje...

Mikołaj zasypia o 19:30 a budzi się różnie 6:30, 7:00, 7:30. Ostatnio pobudek mamy mnóstwo, ale nie wiem ile bo jestem taka zaspana, że nie pamiętam :( jak bolą mnie sutki to znaczy, że budził się często.

Ja dzisiaj dałam pierwszy raz mięsko, wybrałam królika i oniemiałam bo pierwszy raz otwierał buzię na widok łyżeczki. Zawsze się namęczę, żeby go nakarmić a króliczek dzisiaj bardzo zasmakował :)

Dziewczyny czy Wasi mężowie wychodzą na spacery z maluchami?

Moj zasypia zazwyczaj miedzy 19 a 20:30. A budzi sie zwykle 6-7 rano. Spi w nocy roznie. Zwykle przebudza sie, ale zasypia po chwili.

Teraz w koncy zasnal..

Moj maz nie bardzo, ale on nie bardzo lubi robic takie rzeczy jak spacer :p

Ja pisałam do Iwona i tak jak Mamba pisze miała się odezwać na forum, ale tego nie zrobiła.

Mój mąż chodzi na spacery, a z nich mi fotki wysyła, jak to śpiąca Nastka we wózku na tle drzew słodko wygląda :-)

Moja śpi od 20-21 do 7-8. Czasami uśnie o 23 to śpi do 10. Budzi się w nocy zazwyczaj raz albo dwa razy. Czasami wcale. Czasami częściej.

Hejka:-) Zosia zasypia ok 19-20 i spi do ok 7-8 z 2pobudkami na cycusia :-)

Co najmniej 4 dzieciaczki mamy z 24,wogole to tak rodzilysmy seriami :-)

U nas pełzanie pełna para, dzisiaj wpelzla tyłem z salonu na korytarz :-)

reklama
Do góry