reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Kamejko, smoczki, butelki trzymam w plastikowym pojemniku.
Julka - świetny stojak!

Resztę nadrobię w wolnej chwili!

reklama
Jak kolejny raz wieczorem poszłam go z brzuszka przekręcić, bo zaczął stękać, bo nie mógl się sam odwrócić, i się zaczął do mnie śmiać to postanowiłam, ze skoro on nie spi i ja nie spię, to tak go wymęcze, że zaśnie. Wygilgałam go tak i tak wychichrałam, że w końcu padł. Już śpi i widzę, że to ten mocny rodzaj snu..

Julka, mój zaczął ulewać ostatnio właśnie jak po butli go kładłam czy do łóżeczka czy na podłogę. Teraz go kładę po jedzeniu w leżaczek w pozycje taką pół siedzącą na jakieś pół godzinki i jest w miare ok.

Iwona, zupełnie jakby się dzieciaki po drugiej stronie zgadały, że będą rodzeństwem i koniec, kropka, nikt nie ma nic do gadania, bo to dość niesamowita sytuacja :) Życzę by dolegliwości minęły po pierwszym trymestrze i żeby twoja moc wróciła do ciebie i zebyś się odnalazła w tym wszystkim. Trzymaj się.

A teraz odrobinka wina i do łóżka na odpoczynek..
Dobranoc.

Witajcie!
Czy Wam tez powoli udziela sie swiateczny nastroj?:) ja dzis pakowalam prezenty, pewnie jutro choinka:) nie moge sie doczekac.

Iwona! Zostan z nami i opowiadaj co slychac, w koncu niedawno rodzilysmy, jestesmy na swiezo w tym wiec bedziemy Cie na pewno wspierac! Przyznam Ci ze gdybym miala miec kolejne dziecko to bym wlasnie chciala z taka mala roznica wieku. I doskonale rozumiem Twoje rozterki i pesymizm, nie bede mowic ze to minie bo nie jestem fanka wmawiania kobietom ze MUSZA czuc sie super. Ale mysle ze pokochasz tego dzieciaczka. Mimo wszystko.

Dziewczyny, które dostały już okresu, jak to u was jest? Ja dostałam, krwawiłam bardziej obficie niz przed porodem a teraz ponad 40 dni cyklu a okresu nie ma.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nieufna, a też się tak zastanawiałam, jak Twój syn na córcię reaguje... bawi się, cieszy? Bo to już w sumie dorosły facet ;)

Też bym chciała niedużą różnicę wieku, ale różnie to bywa...

U nas już dwie pobudki były. Gdzie te czasy, że synuś jak zasnął to spał do rana? Co się stało z moim grzecznym dzieckiem?

Ruda, ja miałam pierwszy obfity, potem już normalny, o czasie. Ale zawsze miałam bardzo regularne cykle...

Ruda ja mialam juz dwa od porodu, w sierpniu i wrzesniu a teraz cisza. Ginekolog powiedzial ze to normalne tym bardziej jezeli karmie piersia.
W ogole ginekolodzy nie sa oredownikami karmienia piersia. Jest to takze wyzwanie hormonalne dla organizmu. Plus nie wiem czy wiecie ale najnowsze badania wykazaly ze kp dluzej niz pol roku jest szkodliwe dla piersi kobiety z punktu widzenia jakis chorob, guzow etc. Nie znam szczegolow ani specjalnie sie nie znam na tym ale tak slyszalam od osob raczej nie z gatunku tych co sieja ferment

Iwona35 trzymam za Ciebie kciuki, za Was. Dziewczyny juz wszystko napisaly, bedziemy Cie wspierac jak tylko mocno bedziemy mogly, pisz nam tutaj o wszystkim o czym tylko zechcesz. Sciskam mocno i tule.

Moj Lobuziak znow dzisiaj nie chcial zasnac, ale to chyba za duzo wrazen jak na jeden dzien. Zostawilam taki sajgon w kuchni i salonie ze szok...nie lubie tak rano wchodzic do takiego balaganu ale juz nie daje rady. Padam...

Dobrej nocki, niech nam dzieciaczki ladnie spia ;)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry