reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witajcie.
Moj dzis bardzo kiepsko spał, pobudki co godzine, czasem co pòł, dziś mamy wizytę u neurologa. I dziś kończymy 5 miesiecy [emoji173]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
buziaczek dla Oskarka:)
i powodzenia na wizycie:)
Witam się i ja, nasza noc nawet w miare ok. Dwie pobudki na jedzenie i jedna na chwilowe mraczenie. Teraz sobie lezymy kazdy w swoim lozeczku i czekam kiedy ksiaze zacznie sie domagac zeby wstac ;)

Madziolina przyszla wczoraj do nas zyrafka. Jak na chwile obecna to srednio sie nia interesuje, troche pomemle i rzuca, moze z czasem bardziej ja polubi.

Wstalam dzisiaj z okropnym bolem glowy, jak ja bym chciala sie wyspac. Jeeeej....

Milego dnia ;)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
oj bólu głowy nie zazdroszczę oby szybko przeszedł!!
Julka, wszystkiego najlepszego dla malego :)

Jodełka, prawda, ze wygodnie? Cale zycie mialam dlugie wlosy, ale jak scielam to bardzo polubilam krotkie wlosy. Jedyny minus to trzeba koniecznie do fryzjera jakos je ogarniac jak troche podrosna.

Wiec popisze pozniej.. Lecimy na te nieszczesne zakupy ktore odkladalam od poniedzialku :)
oj a ja jestem innego zdania, bo krótkie włosy trzeba zawsze układać a długie to się zwiąże i spokój
To bardzo mało zapłaciłaś. A ile było stylizacji?

Ja miałam całe zycie długie włosy i wg mnie to bardziej wygodne, bo tylko umyję i nic więcej nie muszę robić:) Same schną, potem zepnę i luz.

Nieufna co do stylizacji to tło mieliśmy jedno ale dzieciaki się przebierały, Ksawcio chyba w 3 odsłonach ale on zmiaeniał tylko spodnie i muchę;P hahah a Maja 4 kreacje ale też i uczesania no zobaczymy jak to wyjdzie:)
póki co mam dwa to dodam na odpowiedznim wątku:)

reklama
Aa i jeszcze o tej kołderce miałam napisać bo któraś z was pytała. Ja też mam właśnie ten kocyk minky z wypełnieniem, faktycznie jest dość sztywny dlatego ja po prostu otulam dziecko cienkim kocykiem i dopiero na kocyk przykrywam tym minky. Dzidzia nie marznie :)

buziaczek dla Oskarka:)
i powodzenia na wizycie:)

oj bólu głowy nie zazdroszczę oby szybko przeszedł!!

oj a ja jestem innego zdania, bo krótkie włosy trzeba zawsze układać a długie to się zwiąże i spokój

Nieufna co do stylizacji to tło mieliśmy jedno ale dzieciaki się przebierały, Ksawcio chyba w 3 odsłonach ale on zmiaeniał tylko spodnie i muchę;P hahah a Maja 4 kreacje ale też i uczesania no zobaczymy jak to wyjdzie:)
póki co mam dwa to dodam na odpowiedznim wątku:)
Ciagle nie wiem gdzie ten wątek, moze na priw Ci wysle. A masz fb? I nas bylo 6 przebieranek, 3 rożne "miejsca tła" i 6 tzw pozycji Musiało byc szybko przy takim szkrabie i efektywnie Jsk ktos ma fb to robiliśmy u angelka fotografia.pl fotografia dziecięca

Ciagle nie wiem gdzie ten wątek, moze na priw Ci wysle. A masz fb? I nas bylo 6 przebieranek, 3 rożne "miejsca tła" i 6 tzw pozycji Musiało byc szybko przy takim szkrabie i efektywnie Jsk ktos ma fb to robiliśmy u angelka fotografia.pl fotografia dziecięca
Moj tak pierdzi ustami i pluje przy tym i robi taka grozna mine tzn marszczy brwi[emoji5] smiesznie to wyglada [emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

O matko i córko! Ale dziś się wybrałam na załatwianie spraw.. Odkładałam i odkładałam i mnie dziś los pokarał za to odkładanie!
Musiałam odebrać paczke z drugiego końca miasta bo wysłali na stary adres. Do tego zapakowali w wielkie pudlo - w połowie puste było :p W drodze powrotnej musiałam zahaczyć o sklep zoologiczny by wielkie 10kg pudło z piaskem dla kota kupić + 2kg suchej karmy. Potem do centrum, małego zostawiłam z tymi pudłami u męża i szybko zaliczyłam zakupy. Potem małego odebrać, odebrać sterte przesyłek leżących u męża w pracy i na poczte to wszystko wysłać. Potem znowu zakupy i do domu. Miałam chyba na wózku na dole i u góry jakies 20kg w sumie, plus zakupy w łapach. Samochodu nie mam więc autobusami się tylko przemieszczałam i na piechotke. Nagle cieplo było i śnieg zaczął topnieć, plus zaczęło padać. Kałuże hen za kostki, plucha jeszcze wyżej. Ja mam pod górkę do domu i musiałam się przedzierać z tym ciężkim wózkiem przez pluche. Nie mogłam kroku zrobić bo się ślizgałam, ale doszłam i w sumie w 3 godziny się uwinęłam i mam spokój..

Dziś już nie chce nic robic.. :(

Mały wczoraj jakoś zasną i spał do 7 :) Dziś dużo w tym wózku nie pospał, ale nie jest marudny na szczęście.

To tez prawda, dlatego zwykle robie "artystyczny nieład" na głowie - troche żelu i się targam, gdzies przypnę spinkę jeśli trzeba i gotowe :)

to dawaj na fb:)

reklama
Do góry