julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
buziaczek dla OskarkaWitajcie.
Moj dzis bardzo kiepsko spał, pobudki co godzine, czasem co pòł, dziś mamy wizytę u neurologa. I dziś kończymy 5 miesiecy [emoji173]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
i powodzenia na wizycie
oj bólu głowy nie zazdroszczę oby szybko przeszedł!!Witam się i ja, nasza noc nawet w miare ok. Dwie pobudki na jedzenie i jedna na chwilowe mraczenie. Teraz sobie lezymy kazdy w swoim lozeczku i czekam kiedy ksiaze zacznie sie domagac zeby wstac
Madziolina przyszla wczoraj do nas zyrafka. Jak na chwile obecna to srednio sie nia interesuje, troche pomemle i rzuca, moze z czasem bardziej ja polubi.
Wstalam dzisiaj z okropnym bolem glowy, jak ja bym chciala sie wyspac. Jeeeej....
Milego dnia
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
oj a ja jestem innego zdania, bo krótkie włosy trzeba zawsze układać a długie to się zwiąże i spokójJulka, wszystkiego najlepszego dla malego
Jodełka, prawda, ze wygodnie? Cale zycie mialam dlugie wlosy, ale jak scielam to bardzo polubilam krotkie wlosy. Jedyny minus to trzeba koniecznie do fryzjera jakos je ogarniac jak troche podrosna.
Wiec popisze pozniej.. Lecimy na te nieszczesne zakupy ktore odkladalam od poniedzialku
To bardzo mało zapłaciłaś. A ile było stylizacji?
Ja miałam całe zycie długie włosy i wg mnie to bardziej wygodne, bo tylko umyję i nic więcej nie muszę robić Same schną, potem zepnę i luz.
Nieufna co do stylizacji to tło mieliśmy jedno ale dzieciaki się przebierały, Ksawcio chyba w 3 odsłonach ale on zmiaeniał tylko spodnie i muchę;P hahah a Maja 4 kreacje ale też i uczesania no zobaczymy jak to wyjdzie
póki co mam dwa to dodam na odpowiedznim wątku