reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Julita mnie nie chodzi o to że muszą mu kupować za każdym razem jak go widzą, tak na prawdę w ogóle nie muszą, nie chodzi o to, że ja od nich wyglądam czy oczekuję jakichś prezentów czy coś, tylko to ich pierwszy wnuk, biedni nie są a nawet nie kupią pampersów czy czegokolwiek a o innych potrafią powiedzieć i podsumować. Może nie umiem tego wytłumaczyć o co dokładnie mi chodzi...no nie ważne :)

Madziolina dam znać na pewno :) pokładam w niej wielkie nadzieję, mam nadzieję że ją polubi bo jak nie to się wkurze bo droga jest :p miś szumiś np u nas to kasa wywalona w błoto oby z żyrafką tak nie było.

Jeśli chodzi o rozszerzanie diety to u nas średnio, po marchewce ma zaparcia a wczoraj zrobiłam mu zupkę z kilku warzyw marchew ziemniak i pietruszka z groszkiem to się krzywił i płakał ale np. marchew z jabłkiem wcinał aż mu się uszy trzęsły, dzisiaj dałam gruszkę i też super zjadł. Może spróbuję kalafiora mu dać będzie lepiej. Pediatra kazała dawać mu 3 duże posiłki zamiast mleka ale on nie jest gotowy na takie zamiany więc powoli robimy wszystko a ona kazała z dnia na dzień :/

U nas jest o 9 mleczko, koło 11 kaszka, kolo 13:30 mleczko, 16:30-17 mleczko, 18 deserek, 20:15-20:30 mleczko no i w nocy kolo 3 je jeszcze jedna porcje mleka. Dzis zjadl mi malo kaszki i dojadlby mleka ale zasnął. Czy wasze dzieci tez spia takie powyginane?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1481541464-1d1mld.jpeg

Moj ostatnio tak uwielbia spać

Julita właśnie o to mi chodzi żeby zobaczyła że o tej porze dziecko jest już marudne i odwiedziny tak późno są nie na miejscu :-p

reklama
Dziewczyny co kupujecie lipcowym maluchom pod choinke bo ja nie mam pomyslu :/

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie krzesło do karmienia i taka zabawka sówka, na której są różne przyciski, świecą i grają.

Dzisiaj do południa u mnie piękna pogoda, mróz i słoneczko. Przyszła ciocia zabrać Pole na spacer, ale niestety ze spaceru nici, bo nie mogłam otworzyć bagażnika, a tam mam stelaż od wózka :/ Przymarzł mi i to nie zamek tylko całe te "kółko" dookoła zamka, które trzeba wcisną żeby sie otworzył. Macie jakieś sposoby na coś takiego? Dodam, że psikanie tym plynem do odmrażania zamków nic nie daje, bo zamek nie jest zamarźnięty.

Do góry