reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny chyba dzis apogeum zabkowania, placz, nie moze spac, widac ze bardzo cierpi, zel pomaga tylko na chwile. Bede musiała podac cos przeciwbolowego ale nie wiem czy paracetamol czy ibuprofen. Nigdy ani jednego ani drugiego nie podawalam ..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Znalazłam profil na fb, z takimi tekstami... z zycia wziete, nie?
15356696_379338542418163_5725820417625663728_n.jpg

Dziewczyny u nas armagedon. Dalam Ani deserek mus jablek i gruszek. Zrobila takie sceny i pisk u moich rodzicow, ze nie moglismy jej uspokoic. Zjadla pol sloiczka. Zawsze tyle je. Chyba jablko nie sluzy. Masakra. Jedziemy do domu i zasnela. Jestem ciekawa jak sie obudzi.

Julka ja daje nurofen pol dawki. Mam tez paracetamol, ale slabo dzialal.

U nas od kilku dni syn nie chce jeść. Zje mleko rano, potem przed drzemką takie 30ml na ululanie, potem walka z jedzeniem. Po spacerku zje ładnie i na noc. Raz dziennie dostawał warzywo. Teraz, po kolejnej walce z butlą zrobiłam mu kaszkę. Już na sam sliniak się ucieszył i zjadł całą porcję... chyba mu będę tak dawać, skoro z mlekiem walka. Więcej ostatnio wylewam niż zje...

reklama
Do góry