reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziś wieczorem mały zasnał o 20. Maż przyszedl z pracy niedlugo potem, wiec robimy jedzenie, nakrywamy stol, cisza, spokoj, piwko w szklankach i doslownie w momencie jak usiedlismy i chwycilismy za sztućce mały obudził sie z placzem (byla 21).. :-) Dzieci chyba maja jakis czujnik ze w odpowiednim momencie sie budza, zalatwiaja, albo ulewaja wlasnie wtedy jak sie pieluszki na ramie zapomnialo polozyc :-)
Znam to doskonale[emoji38][emoji36]

reklama
A moja wczoraj bez kupy i cala noc do teraz jeczy i placze. Troche zeobila ale tak jest nadal... Ma 38st nie chce jesc zs bardzo eh...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja od paru dni ma problem z kupą. Niespokojny sen w nocy co chwilę się budzi, kupy robi na raty takie malutkie twarde bobki, brzuch twardy, w dzień to nie śpi prawie nic popłakuje cały czas. Dałam jej wczoraj syrop lactulosum który jest bez recepty polecam nie uzależnia dopiero po nim dzisiaj zrobiła olbrzymią kupę jakby z tydzień nie robiła a konsystencja prawidłowa nie za rzadka i nie za twarda.

Przykro czytać, ze takie przezycia mialyscie w szpitalu :( Najwazniejsze, ze dzieciaczki zdrowe i sliczne..

Jodełka, przykro mi :( Co to z tymi facetami to ja nie wiem..

Aga, czyli brzuszkowych problemow ciag dalszy? Moze troche dopajac malutka?

To w takim razie życzę szczęśliwego rozwiązania. Przeciesz to samo szczęście tak miało być. Iwona jak to mówią po burzy zawsze wychodzi słońce. Będzie dobrze takich sytuacji jest wiele. Mój mąż tez przygaduje o 4 ale go gonie hehe ale jak by było to bym przeżyła.

Przykro czytać, ze takie przezycia mialyscie w szpitalu :( Najwazniejsze, ze dzieciaczki zdrowe i sliczne..

Jodełka, przykro mi :( Co to z tymi facetami to ja nie wiem..

Aga, czyli brzuszkowych problemow ciag dalszy? Moze troche dopajac malutka?
Staram sie dopajac ale herbaty ani soku nie chce ehh jedynie deserki zje. Odstawilam tez kaszki.

reklama
Julka, no to też miałaś przeboje. Teraz najważniejsze zdrowie dzieciaków :)

Madziolina, jak nie jest gotowa to uważam, ze nic na siłę. Powinno się po 4 miesiącu najwcześniej zacząć, a nie, że obowiązkowo. A może w międzyczasie mleczko na łyżeczce czasem spróbuj to się przekona :)

Do góry