reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

A pediatra mi nagadala, wynalazla milion chorob u malego. Glowa wieksza od klatki piersiowej i juz mi nagadala ze to nie dobrze, ze po 3 miesiacu nie powinno tak juz byc i to oznacza na pewno jakis problem.

Maly ma naczyniaki kazdy lekarz i ta sama pediatra co dzisiaj mowila zeby obserwowac i ze sie wchlona a dzisiaj jak to nie bylam u onkologa z tym? Przeciez moze miec tez wewnetrzne naczyniaki np w mozgu lub na innych narzadach.

Jak moge nie karmic piersia, co ze mnie za matka. Krzywdze dziecko no i koniecznie jedzonko tylko ze sloiczkow absolutnie samemu nie gotowac. I robie wszystko zeby maly mial problemy z otyloscia bo jak moze wazyc az 8900g [emoji3] i miec 71cm wzrostu. No szok... swoja droga waga niezla [emoji5]

No i na deser..."pani tez jest otyla, prosze sie zastanowic nad soba..." eeee. Dzieki.

No i do neurologa bo niby wszystko ok ale ja cos niepokoi ta glowa.

Masakra...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nosz co za bezczelny babsztyl. Nie przejmuj sie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A pediatra mi nagadala, wynalazla milion chorob u malego. Glowa wieksza od klatki piersiowej i juz mi nagadala ze to nie dobrze, ze po 3 miesiacu nie powinno tak juz byc i to oznacza na pewno jakis problem.

Maly ma naczyniaki kazdy lekarz i ta sama pediatra co dzisiaj mowila zeby obserwowac i ze sie wchlona a dzisiaj jak to nie bylam u onkologa z tym? Przeciez moze miec tez wewnetrzne naczyniaki np w mozgu lub na innych narzadach.

Jak moge nie karmic piersia, co ze mnie za matka. Krzywdze dziecko no i koniecznie jedzonko tylko ze sloiczkow absolutnie samemu nie gotowac. I robie wszystko zeby maly mial problemy z otyloscia bo jak moze wazyc az 8900g [emoji3] i miec 71cm wzrostu. No szok... swoja droga waga niezla [emoji5]

No i na deser..."pani tez jest otyla, prosze sie zastanowic nad soba..." eeee. Dzieki.

No i do neurologa bo niby wszystko ok ale ja cos niepokoi ta glowa.

Masakra...

Toteczka się nazywa takt. moja mała też ma głowę niby 90 centyl, a resztę na 50 i nikt halo nie robi. A ile ma w obwodzie główka ??

Paula ojej co za lekarka, moj pediatra wszystko olewa a Twoja az za nadto dociekliwa. Ewa tez ma naczyniaka ale pan doktor chyba nie ma o tym pojecia tak dokladnie ja bada... Obwod glowy czu klatki? a kto by to sprawdzal

Noe pamiętam kto pytał ale ja pochodzę z Gdyni a mieszkamy jakies 60 km za Trójmiastem [emoji6]

U nas telewizja wyłączona cały dzien ja nie przepadam za tv z kolei narzeczony mógłby oglądać cały dzien jest totalnym fanem seriali , wszystkich po kolei ! Wieczorem jak Lili zaśnie to on seriale nadrabia a ja książki czytam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paula straszna lekarka odrazu bym zmieniła na inna !

Julka w tej chwili czytam tez akurat takie książki [emoji85] nieperfekcyjna mama i blw -bobas lubi wybór w zależności od tego która jest pod ręka [emoji6]
Ale ostatnimi czytałam np "jak zabiłam swojego raka " Anny szubert - całkiem fajna. Nie wiem jaka ogólnie lubisz tematykę u mnie praktycznie same kryminały [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak u Was wygląda ten naczyniak i gdzie jest? bo u Nikodema na paluchu i szczerze mówiąc trochę się boję bo nie należy go urażać a to za jakiś cza DSC_0505.JPG s będzie duży problem, tak wygląda

Załączniki

• DSC_0505.JPG
    DSC_0505.JPG
    269,7 KB · Wyświetleń: 101
Moj ma 3 z czego jeden wchlonal sie calkowicie, drugi juz prawie tez ale ten przy pepku wyglada coraz gorzej :(
1481053168305.jpg
1481053174882.jpg
1481053178673.jpg

Załączniki

• 1481053168305.jpg
    1481053168305.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 420
  • 1481053174882.jpg
    1481053174882.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 424
  • 1481053178673.jpg