reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

A pediatra mi nagadala, wynalazla milion chorob u malego. Glowa wieksza od klatki piersiowej i juz mi nagadala ze to nie dobrze, ze po 3 miesiacu nie powinno tak juz byc i to oznacza na pewno jakis problem.

Maly ma naczyniaki kazdy lekarz i ta sama pediatra co dzisiaj mowila zeby obserwowac i ze sie wchlona a dzisiaj jak to nie bylam u onkologa z tym? Przeciez moze miec tez wewnetrzne naczyniaki np w mozgu lub na innych narzadach.

Jak moge nie karmic piersia, co ze mnie za matka. Krzywdze dziecko no i koniecznie jedzonko tylko ze sloiczkow absolutnie samemu nie gotowac. I robie wszystko zeby maly mial problemy z otyloscia bo jak moze wazyc az 8900g [emoji3] i miec 71cm wzrostu. No szok... swoja droga waga niezla [emoji5]

No i na deser..."pani tez jest otyla, prosze sie zastanowic nad soba..." eeee. Dzieki.

No i do neurologa bo niby wszystko ok ale ja cos niepokoi ta glowa.

Masakra...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nosz co za bezczelny babsztyl. Nie przejmuj sie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A pediatra mi nagadala, wynalazla milion chorob u malego. Glowa wieksza od klatki piersiowej i juz mi nagadala ze to nie dobrze, ze po 3 miesiacu nie powinno tak juz byc i to oznacza na pewno jakis problem.

Maly ma naczyniaki kazdy lekarz i ta sama pediatra co dzisiaj mowila zeby obserwowac i ze sie wchlona a dzisiaj jak to nie bylam u onkologa z tym? Przeciez moze miec tez wewnetrzne naczyniaki np w mozgu lub na innych narzadach.

Jak moge nie karmic piersia, co ze mnie za matka. Krzywdze dziecko no i koniecznie jedzonko tylko ze sloiczkow absolutnie samemu nie gotowac. I robie wszystko zeby maly mial problemy z otyloscia bo jak moze wazyc az 8900g [emoji3] i miec 71cm wzrostu. No szok... swoja droga waga niezla [emoji5]

No i na deser..."pani tez jest otyla, prosze sie zastanowic nad soba..." eeee. Dzieki.

No i do neurologa bo niby wszystko ok ale ja cos niepokoi ta glowa.

Masakra...

Toteczka się nazywa takt. moja mała też ma głowę niby 90 centyl, a resztę na 50 i nikt halo nie robi. A ile ma w obwodzie główka ??

Paula ojej co za lekarka, moj pediatra wszystko olewa a Twoja az za nadto dociekliwa. Ewa tez ma naczyniaka ale pan doktor chyba nie ma o tym pojecia tak dokladnie ja bada... Obwod glowy czu klatki? a kto by to sprawdzal

Noe pamiętam kto pytał ale ja pochodzę z Gdyni a mieszkamy jakies 60 km za Trójmiastem [emoji6]

U nas telewizja wyłączona cały dzien ja nie przepadam za tv z kolei narzeczony mógłby oglądać cały dzien jest totalnym fanem seriali , wszystkich po kolei ! Wieczorem jak Lili zaśnie to on seriale nadrabia a ja książki czytam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paula straszna lekarka odrazu bym zmieniła na inna !

Julka w tej chwili czytam tez akurat takie książki [emoji85] nieperfekcyjna mama i blw -bobas lubi wybór w zależności od tego która jest pod ręka [emoji6]
Ale ostatnimi czytałam np "jak zabiłam swojego raka " Anny szubert - całkiem fajna. Nie wiem jaka ogólnie lubisz tematykę u mnie praktycznie same kryminały [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak u Was wygląda ten naczyniak i gdzie jest? bo u Nikodema na paluchu i szczerze mówiąc trochę się boję bo nie należy go urażać a to za jakiś cza DSC_0505.JPG s będzie duży problem, tak wygląda

Załączniki

• DSC_0505.JPG
    DSC_0505.JPG
    269,7 KB · Wyświetleń: 94
Moj ma 3 z czego jeden wchlonal sie calkowicie, drugi juz prawie tez ale ten przy pepku wyglada coraz gorzej :(
1481053168305.jpg
1481053174882.jpg
1481053178673.jpg

Załączniki

• 1481053168305.jpg
    1481053168305.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 412
  • 1481053174882.jpg
    1481053174882.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 422
  • 1481053178673.jpg