reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Aga heh też bym była wkurzona. I też bym nie miała ochoty wsiadać do tego samochodu! Tulę, nie martw się, któregoś dnia będziesz coś potrzebować i wsiądziesz i pojedziesz nawet nie myśląc o tym.

Lila, ja właśnie lubię Twoje wpisy bo widać ze starasz sie każdemu odpisać i to jest bardzo miłe:) ja kiedyś też tak robiłam, ale to jak bb obsługiwałam z kompa. Teraz odkąd się malutka urodziła to piszę z telefonu bo z komputera nie mam czasu i tu już niestety niewygodnie, więc odpisuję tylko na to co pamiętam ;) ale miło poczytać też tak po prostu co u każdej bo można to odnieść do swojej sytuacji i jakoś tak raźniej :)

Pisałam jakiś czas temu o guzku na ręku pod pachą. Nie pamiętam czy wspominałam że po drugim szczepieniu zrobiło jej się znowu i to ze 4 razy większe. Lekarz polecił przejść na szczepionki 5w1 (my tymi darmowymi szczepimy). I teraz mam wyrzuty sumienia że od razu się na nie nie zdecydowaliśmy:( ale że szczepiliśmy na rotawirusy a w planach mamy pneumokoki i meningokoki to stwierdziliśmy że tamte bierzemy darmowe... Ale teraz mam wyrzuty sumienia bo nie mamy złej sytuacji finansowej więc mogliśmy od razu brać 5w1 :( ale mąż mnie tak namówił heh...
masz wyrzuty sumienia że nie 5 w 1? po 5w1 jest więcej powikłań niż po tych darmowych razem wziętych. Lekarze polecają bo mają z tego profity. Ja szczepie tylko darmowymi i bez żadnych dodatkowych. niestety znam osobiście przypadek zapaści po 5w1 i nikt mnei na nią nie namówi. Dodam, że ewidentengo powikłania po szczepieniu lekarz nie chciał wpisać w kartę bo sanepidowi musiałby jeszcze zgłosić. Tłumaczył że się zdarzyło bo miało sie zdarzyć i juz

reklama
A ja Ci Aga napiszę bo dziewczyny za bardzo udprawiedliwily zachowanie Twojego męża ze nie miał prawa tak Cię potraktować. To co z tego że jest maniakiem samochodowym. To absolutnie go nie usprawiedliwia.
A czy teściowa usłyszała taką samą reprymende jak Ty??? No bo skoro nim pojechała to rozumiem że mamusi też dał wytyczne???
Oj u mnie miałby już ciepło jak wcafryce za taką postawę.
Jakim prawem i jeszcze teściowa to słyszała??
Ja bym już nie wsiadla do auta dopóki mnie by nie przeprosił.
A gdyby było coś potrzebne wysylalabym jego i za każdym razem podkreślała że nie możesz jechać bo boisz się ze zarysujesz auto albo w ktoś Ci je zarysuje....różnie bywa na parkingach.
A największego Focha syrzelilabym za to ze teściowa pierwsza nim pojechała ...
No matki mężów są pojeb...e ...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
w końcu opinia zbieżna z moją . Ja też bym mu dała szkołę i spytała przy teściowej czy też wykład dostała. Póki macie wspólny budżet to niech nie zapomina, że auto też jest Wasze a nie jego i jeszcze kupiłabym patelnię teflonową i mu wytłumaczyła co mu zrobie jak ją porysuje przy używaniu ;)

Hej,

Ja tez planuje kolejna ciaze za rok. Tzn jak maly bedzie sie zblizal do roczku to bedziemy sie starac. Troche sie boje ale nie ja jedna bede miala kolejne dziecko.
Z tymi poronieniami masakra i przedwczesnymi porodami. Nie wiem co to sie dzieje...

Ja mam jutro wizytacje tesciowej na obiedzie. I dzisiaj chodze krece sie i nic nie zrobione. Jedynie beza sie piecze i buraki ugotowane. Ech...

Ja szczepilam 6w1 i nic na szczescie nie bylo. Taka jestem skolowana tymi szczepionkami ze juz nie wiem co lepsze a co gorsze...modle sie tylko zeby moje dziecko nie mialo zadnych powiklan.

U nas dzisiaj spadl grad i byla burza :O

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

My juz nie planujemy dzieci bo boimy się, że drugie też bedzie takie wymagajace a my mlodzikami juz nie jestesmy. A co do zachodzenia w ciaze to po 11 latach zwiazku postanowilismy sprobowac bez zabezpieczenia i zdac sie na los. Dodam, że rano jeszcze mialam koncowke miesiaczki i po tym jednym razie dzidziuś:)

Ale nie ma co się dziwić na temat poronien. Niech w nas więcej chemii pakują, później mamy choroby autoimmunologiczny i kto wie co jeszcze, a będą nas leczyć naprotechnologia która na pewno bardzo pomoże... grrrr
Sama jestem po 2, Filip jest moim cudem, dosłownie cudem.
A ja mam nadzieję że będzie mi dane mieć drugie dziecko i będzie to łatwiejsze :yes:

ja też nie mówię jeszcze koniec nie będziemy się starać ale mam nadzieję na jakąś wpadkę ;)

moi poszli na mecz a ja siedzę z niunią sama w sumie to jestem sama bo mała śpi
15 listopada u nas na stadionie ma grać reprezentacja Polski U21 i będzie kilku zawodników z reprezentacji tej starszej bilety już zamówione ;)

reklama
Dziękuję dziewczyny za trochę otuchy. Dzisiaj mój mąż przemiły dla mnie i wyprzepraszał jak tylko mógł, powiedział że sie zmieni[emoji53] moja teściowa zawsze gra pierwsze skrzypce i jest osobą bardzo dominującą na szczęście stara się hamować. Co do dzieci mam wymarzoną trójeczke ale gdyby była 4 to bym nie płakała. Mąż chciałby bardzo syna narazie mu nie wyszło [emoji38]

Do góry