reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Przy pierwszym maluszku to wszystko marrwi i non stop sie o czyms czyta a jak zobaczyłam, ze sporo maluchów wizyte u neurologa zaliczylo to pomyslaam, ze moze tak trzeba.
Flammie moja tez za duzo jie mowi tylko jak ja caluje po policzach to zawdze mówię, że ma tam ukryte guziczki bo wtedy troche gęga. A co do śmiechu na glos to ostatnio zrobolam jej taki samolocik, ze do taty leci, ojej ale śmiechu było! :). My też za 2 tygodnienz warzywami zaczynamy dzialać.

reklama
Dziewczyny ja z postem informacyjnym! Nie zostwiajcie dzieci juz samych na wysokosciach!.Nawet na sekundke! Ja wczoraj obróciłam na chwilke glowe i mlody mi zlecial z kanapy na plytki!! Przy pierworodnym nigdy mi sie to nie zdarzylo.. a tu.. szkoda gadac... stresu full.. placzu jeszcze wiecej.. ale cale szczęście wyglada na to ze wszystko jest w porzadku. Mateo od dluzeszego czasu przewraca mi sie juz z brzucha na plecy i odwrotnie i polozylam go tak zeby nie spadl.. a On sie odepchnal rekami, zeslizgnal sie i spadl na plecki.. nie zycze nikomu takiej sytuacji!

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie. U nas pobudki o 3:30 i o 8. Teraz moj skarb lezy i sobie gaworzy :) fazerkam wspolczuje sytuacji!
Mi lekarka tez zwrocila uwage zeby nie zostawiac go samego bo to jest jedna chwila

Cześć!

Moja też się nie przekręca. Jak była maleńka, zaraz po szpitalu to potrafiła, teraz już długo nie. Pewnie te pierwsze odruchy się skończyły. Moja zaczęła pięknie chwytać zabawki i pchać do buzi, a jeszcze na szczepieniu w środę pytałam pediatry czy jeszcze może nie chwytać :) :) Waży 5740 przy wzroście 70 cm, na samym cycu przybiera książkowo wg pani doktor, nie za dużo, nie za mało, mam nadzieję. Główkę też już ładnie trzyma, ale wcale nie jakoś długo.

Nawet słońce u nas dzisiaj :)

Ostatnia edycja:
Moja też uwielbia tv i światło. Aż pytałam lekarki czy ją to światło nie razi?? :/ Podciągnięta za rączki też się dźwiga. Potrafi śmiać się w głos.
W domu nie chce spać w dzień wcale :( Dobrze, że mogę wózek za drzwi wystawić i działać w kuchni, to ją widzę. Nigdy nie chciałam w domu kłaść ją w wózku, ale jak tak dalej będzie to nawet jak będzie lało to będę dawać w wózek, bo inaczej to ani nic zrobić, a i ona mega maruda :/

Maamba2 - witaj :) Moja też ma różne nocki. Zazwyczaj fajnie śpi od 21 do 4, potem jedzenie i sen dalej, a ostatnio pierwszy raz w życiu pobudka była już o 24 :/ A dziś np. co 3 godziny :/
Iwona - moja waży 5740 przy wzroście 70 cm. Cieszę się, że wpadłaś. Pisz częściej! I dużo zdrówka! Gratuluję osiągnięć Nikodemka :)
Lizzy - super! Brawo :)
Agula - zaglądaj częściej i pisz!!!!!!! Pozdrawiam Was serdecznie!

Mam nadzieję, że ogarnęłam w miarę :)

Dobrego dnia!

Julka jak oka w głowie zawsze pilnuje dzieci jak leżały na łóżku czy kanapie i zobacz.. nie upilnowalam :/ cala rodzina w salonie bylismy i stalo sie to co sie stalo...
Napisalam dlatego post bo to naprawde byla sekundka jak odworcilam wzrok...

Julka jak oka w głowie zawsze pilnuje dzieci jak leżały na łóżku czy kanapie i zobacz.. nie upilnowalam :/ cala rodzina w salonie bylismy i stalo sie to co sie stalo...
Napisalam dlatego post bo to naprawde byla sekundka jak odworcilam wzrok...

Dobrze ze nic sie nie stało. Współczuję Ci tego stresu. Wiem co to znaczy pamiętam jak Kacper spadł mi z łóżka.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry