ja mialam dwa okresy a teraz i sie spoznia poki co pare dni. mam nadzieje ze to nie kolejna dzidziaDziewczyny te co karmią piersią dostałyście już okres ja w piątek będę miała 4msc po porodzie i dalej nie mam
reklama
Flammie a konultowalas może te mostki z rehabilitantka, czy to jest coś normalnego?
Dziś filip co chwile to robi, neurolog wnm wykluczył ale już się martwię że jednak może mieć.
Durna jestem bo się wkurzam na moje dziecko że tak robi ale kurcze boję się że to nie jest normalne zachowanie
Ja okresu jeszcze nie dostałam. Jak była 8tyg po porodzie u gina to mówił że w tym roku raczej nie dostanę.
Dziś filip co chwile to robi, neurolog wnm wykluczył ale już się martwię że jednak może mieć.
Durna jestem bo się wkurzam na moje dziecko że tak robi ale kurcze boję się że to nie jest normalne zachowanie
Ja okresu jeszcze nie dostałam. Jak była 8tyg po porodzie u gina to mówił że w tym roku raczej nie dostanę.
aleksandra1
Fanka BB :)
Dziewczyny przestałam już nawet ściągać mleczko brak czasu i w ogóle jakoś tak zapomniałam o tym.. No ale trudno uważam że w najważniejszym okresie dałam jej to czego potrzebowała. Teraz dni mamy unormowane, wiadomo czasem z przemęczenia mi zaplecze ale tak to jest ok
Czy mogę dalej brać tabletki limetic specjalne dla mam karmiących? Wizytę mam jakoś 8 listopada więc w sumie niedługo i czy jest sens dzwonić do lekarza i je zmienić wcześniej?
Rzadko pisze ale czytam was codziennie ściskam :*
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Czy mogę dalej brać tabletki limetic specjalne dla mam karmiących? Wizytę mam jakoś 8 listopada więc w sumie niedługo i czy jest sens dzwonić do lekarza i je zmienić wcześniej?
Rzadko pisze ale czytam was codziennie ściskam :*
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
iwonaimaja
Czytałamgdzieś ostatnio ze takie mostki są normalne w tym okresie ja znowu jestem zła bo moja ich nie robi
Toteczka83
Aleksandra możesz zażywać nadal limetic
Moj mąż uspal dzis Pole[emoji16]ja mialam w łazience czas dla siebie a on ją przytulil i mała zasnela. Chwalę się bo to 1 raz do tej pory ja byłam od tej roboty
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lizzy_
A ja się pochwalę, że moje dziecię fika z brzuszka na plecki i daje mu to ogromną satysfakcję. Przy przeciąganiu się wygina tak, raczki za główkę i wygiety. Najgorsze, że bardzo mu się telewizor podoba i musimy wyłączać lub odwracać jego uwagę, bo dużo zerka...
Flammie
Flammie a konultowalas może te mostki z rehabilitantka, czy to jest coś normalnego?
Byłam u rehabilitantki z małym, ale z powodu tego, że preferuje jedną stronę. Nie konsultowałam tego wyginania z nią, ale małego obejrzała dokładnie, poćwiczyla go i powiedziała, że jest wszystko ok. Więc te jego wigibasy traktuję jako coś co dzieci robią w tym czasie. Teraz dzieci są już silne i próbują te swoje ciałka na różne sposoby.
Jak ciebie to niepokoi to porozmawiaj z lekarzem dla świętego spokoju.
Dziś uśpiłam małego wcześniej, ale wybudził się po godzinie i potem wybudzał pare razy po 10 minutach. Teraz śpi z kocykiem pod brodą i Tygryskiem na czole Ja siedzę sama i sobie lamkę wina zafundowałam.
reklama
madziolina_p
Mala dzis dalapospac, poszla spac o 20 a obudzila sie o 5, teraz dalam jesc i oczy zamkniete i licze, ze jak odloze do lozeczka to bedzienspac dalej
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom