BasiaJulia
Fanka BB :)
Asia, ja też mam tyle rzeczy na chrzest Kupiłam od jednej dziewczyny i ona już wszystko miała. Też mam nadzieję, że będzie dość ładnie, a nie tak jak na moim ślubie (maj) - 9 stopni...Witajcie[emoji5]️
Basia Julia ładna sukienusia,:-)
jejku jak ja uwielbiam te dziecięce ubranka, my mamy sukienkę i płaszczyk a pod to body z długim m rękawem i rajstopki mam nadzieję że będzie pogoda w miarę a w kościele ciepło, wezmę jeszcze koc w razie czego :-)
Mam chyba kryzys laktacyjny,mam wrażenie że mam puste piersi, chociaż jak mała przystawiam to ssie, czasem ładnie a czasem jest to męka żeby chwyciła ale staram się niepoddawac, lulam ja aż się uspokoi i znów próbuje i znów płacz i tak w kółko aż się "zassie " właśnie po takim cyrku jadła z30 minut i teraz spi[emoji5]️ w nocy o dziwo jest dobrze ale to chyba dlatego że odstępy między kamieniami są większe a ona rozespana.
Tak mnie kusi dać butelke i mieć spokój :-/ obym miała wystarczająco cierpliwości.
Wczoraj byłyśmy na spacerku, słonko przeblyskiwalo, piękna u nas jesień,tak kolorowo. Ale zimno, jak wróciłam zrobiłam herbatkę z cytryna żeby się zagrzac i dałam małej trochę takiej ciepłej, oczywiście nie gorącej. Wypila z 20ml:-)
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas czasem przy butelce też jest marudzenie, więc niekoniecznie butelka rozwiąże Wasze problemy Może to wina smoczków? Też się zastanawiam, bo moja pije nadal z 1, próbowałam dać jej smoczek nr 2, ale strasznie szybko leci i się krztusi