reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Co za noc, pobudka o 2 i o 4 koniec spania, chyba o tej 4-brzuszek go meczyl bo az stekal zeby sobie puscic baczki. Glowa mnie boli.i jestem miewyspana, o 9:20 mamy szczepienie

Hej dziewczyny. Ja z tego wszystkiego zapomnialam wam napisac- dwa dni po tym jak mala skonczyla 3 miesiace dalam jej marchewkę, nieduzo ale próbowała. Poczekalam troche, nic jej nie bylo. W niedzielę zajadala sie dynia i tez nic jej nie bylo. Dzisiaj probujemy ziemniaczka i zobaczymy czy posmakuje ;))

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaczne wprowadzać warzywa od 4 ego miesiąca a jutro na szczepieniu zapytam o jakieś kaszki czy kleiki na noc. Wam też tak włosy lecą? Jeszcze chwila i będę łysa:(

Hej dziewczyny. Ja z tego wszystkiego zapomnialam wam napisac- dwa dni po tym jak mala skonczyla 3 miesiace dalam jej marchewkę, nieduzo ale próbowała. Poczekalam troche, nic jej nie bylo. W niedzielę zajadala sie dynia i tez nic jej nie bylo. Dzisiaj probujemy ziemniaczka i zobaczymy czy posmakuje ;))

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu, to juz można? Planowałam po skończonym 4 miesiącu zacząć.

a ja zacznę rozszerzać diedę młodemu po 6tym miesiącu

Z ciekawości zapytam dlaczego po 6tym miesiącu? Czy wtedy będzie łatwiej się dziecku przyzwyczaić czy może po prostu chcesz go na mleczku jak najdłużej?

Ja zaczne wprowadzać warzywa od 4 ego miesiąca a jutro na szczepieniu zapytam o jakieś kaszki czy kleiki na noc. Wam też tak włosy lecą? Jeszcze chwila i będę łysa:(

Zabrzmi to strasznie, ale ciesze się, że ci włosy lecą, bo nie będę tylko ja sama łysa :) Strasznie mi się sypią.

reklama
Do góry