reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Co za noc, pobudka o 2 i o 4 koniec spania, chyba o tej 4-brzuszek go meczyl bo az stekal zeby sobie puscic baczki. Glowa mnie boli.i jestem miewyspana, o 9:20 mamy szczepienie
madziolina_p
Fanka BB :)
To moja pospala do teraz czyli 7.40, moglaby tak codziennie, bo to wtedy tylko jedna pobidka ok3
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Kaskaw
Hej dziewczyny. Ja z tego wszystkiego zapomnialam wam napisac- dwa dni po tym jak mala skonczyla 3 miesiace dalam jej marchewkę, nieduzo ale próbowała. Poczekalam troche, nic jej nie bylo. W niedzielę zajadala sie dynia i tez nic jej nie bylo. Dzisiaj probujemy ziemniaczka i zobaczymy czy posmakuje )
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Toteczka83
Ja zaczne wprowadzać warzywa od 4 ego miesiąca a jutro na szczepieniu zapytam o jakieś kaszki czy kleiki na noc. Wam też tak włosy lecą? Jeszcze chwila i będę łysa
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
a ja zacznę rozszerzać diedę młodemu po 6tym miesiącu
aleksandra1
Flammie
Hej dziewczyny. Ja z tego wszystkiego zapomnialam wam napisac- dwa dni po tym jak mala skonczyla 3 miesiace dalam jej marchewkę, nieduzo ale próbowała. Poczekalam troche, nic jej nie bylo. W niedzielę zajadala sie dynia i tez nic jej nie bylo. Dzisiaj probujemy ziemniaczka i zobaczymy czy posmakuje )
Kasiu, to juz można? Planowałam po skończonym 4 miesiącu zacząć.
a ja zacznę rozszerzać diedę młodemu po 6tym miesiącu
Z ciekawości zapytam dlaczego po 6tym miesiącu? Czy wtedy będzie łatwiej się dziecku przyzwyczaić czy może po prostu chcesz go na mleczku jak najdłużej?
Ja zaczne wprowadzać warzywa od 4 ego miesiąca a jutro na szczepieniu zapytam o jakieś kaszki czy kleiki na noc. Wam też tak włosy lecą? Jeszcze chwila i będę łysa
Zabrzmi to strasznie, ale ciesze się, że ci włosy lecą, bo nie będę tylko ja sama łysa Strasznie mi się sypią.
reklama
madziolina_p
To daj znac co Ci lekarz powieJa zaczne wprowadzać warzywa od 4 ego miesiąca a jutro na szczepieniu zapytam o jakieś kaszki czy kleiki na noc. Wam też tak włosy lecą? Jeszcze chwila i będę łysa