reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Jeslic chodzi o dopajanie przy mm to nie trzeba, chyba ze przy upalach. Ja daje rumianek, koperek lub herbatke na zdrowy brzuszek.
Moja na szczescie w przeciwienstwie do starszego zasypia odlozona do lozeczka sama [emoji2]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Toteczka, mi tez rece odpadaja, bo on sam z siebie to nie zasnie :( Co odłoze to sie wybudza po paru minutach i tak w kolko... Przynajmniej dzis nie wrzeszczy jak opetany.
Ja nie wiem, chyba taki niekonczoncy sie skok rozwojowy mamy :baffled:

Zdazylam tylko post napisac i znowy płacze.

Toteczka, mi tez rece odpadaja, bo on sam z siebie to nie zasnie :( Co odłoze to sie wybudza po paru minutach i tak w kolko... Przynajmniej dzis nie wrzeszczy jak opetany.

Dziewczyny u mnie dzis to samo dzien masakra cały czas na rękach. Pola tak mi dzis dala popalić ze rece mi odpadają a jeszcze sama jestem bo mąż w pracy na 24h. Synek sie stara pomóc kochany jest. Boje się nocy ....

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a może to z brzuszkami coś? Mija nam 3 miesiące teraz, to może i brzuszki będą się normować? Życzę Wam wszystkim takich śpiochów jak mój synuś...

Witajcue na nocnych karmieniach[emoji4]

Oj i nas tak samo. Już tak nie wrzeszczy jak np rano darl się strasznie
Dziewczyny u mnie dzis to samo dzien masakra cały czas na rękach. Pola tak mi dzis dala popalić ze rece mi odpadają a jeszcze sama jestem bo mąż w pracy na 24h. Synek sie stara pomóc kochany jest. Boje się nocy ....

Kochana sa takie pomocne starszaki[emoji5]i
Dziewczyny, a może to z brzuszkami coś? Mija nam 3 miesiące teraz, to może i brzuszki będą się normować? Życzę Wam wszystkim takich śpiochów jak mój synuś...
I nas dalej kilku sa mini ze 3 mc skończone

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dopajam woda ok 60 ml na cały dzień, daje przed każdym karmieniem najpierw wodę to tak z 60 na dzień wychodzi. Moja od kilku dni też najpierw ululac na rękach i trzeba poczekać aż będzie miała mocniejszy sen dopiero odkładać. dziś to przeszła sama siebie, na łóżku że mną w tulona zasnela bo nie dałam już rady i po godz ja przełożyłam. Właśnie po karmieniu idę dalej spać :)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Mloda sie obudzila po 1 i troche pojeczala i poszla spac dalej, az do 3.30, wypila uwaga! 160 mm i poszla spac dalej. Pierwszy raz tyle wypila, ciekawe czy to sie przelozy na dlugosc snu

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Życzę Ci z całego serca aby malutka ładnie spala[emoji4] my tylko 120. Od kilku dni w ogole moja Pola słabo je.

reklama
Ja podliczyłam właśnie ile mała wypija na dobę i wyszło 500 ml a wg opakowania w 4 miesiącu ma pić 900.

Ostatnia edycja:
Do góry