reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Jeslic chodzi o dopajanie przy mm to nie trzeba, chyba ze przy upalach. Ja daje rumianek, koperek lub herbatke na zdrowy brzuszek.
Moja na szczescie w przeciwienstwie do starszego zasypia odlozona do lozeczka sama [emoji2]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Toteczka, mi tez rece odpadaja, bo on sam z siebie to nie zasnie :( Co odłoze to sie wybudza po paru minutach i tak w kolko... Przynajmniej dzis nie wrzeszczy jak opetany.
Ja nie wiem, chyba taki niekonczoncy sie skok rozwojowy mamy :baffled:

Zdazylam tylko post napisac i znowy płacze.

Toteczka, mi tez rece odpadaja, bo on sam z siebie to nie zasnie :( Co odłoze to sie wybudza po paru minutach i tak w kolko... Przynajmniej dzis nie wrzeszczy jak opetany.

Dziewczyny u mnie dzis to samo dzien masakra cały czas na rękach. Pola tak mi dzis dala popalić ze rece mi odpadają a jeszcze sama jestem bo mąż w pracy na 24h. Synek sie stara pomóc kochany jest. Boje się nocy ....

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a może to z brzuszkami coś? Mija nam 3 miesiące teraz, to może i brzuszki będą się normować? Życzę Wam wszystkim takich śpiochów jak mój synuś...

Witajcue na nocnych karmieniach[emoji4]

Oj i nas tak samo. Już tak nie wrzeszczy jak np rano darl się strasznie
Dziewczyny u mnie dzis to samo dzien masakra cały czas na rękach. Pola tak mi dzis dala popalić ze rece mi odpadają a jeszcze sama jestem bo mąż w pracy na 24h. Synek sie stara pomóc kochany jest. Boje się nocy ....

Kochana sa takie pomocne starszaki[emoji5]i
Dziewczyny, a może to z brzuszkami coś? Mija nam 3 miesiące teraz, to może i brzuszki będą się normować? Życzę Wam wszystkim takich śpiochów jak mój synuś...
I nas dalej kilku sa mini ze 3 mc skończone

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dopajam woda ok 60 ml na cały dzień, daje przed każdym karmieniem najpierw wodę to tak z 60 na dzień wychodzi. Moja od kilku dni też najpierw ululac na rękach i trzeba poczekać aż będzie miała mocniejszy sen dopiero odkładać. dziś to przeszła sama siebie, na łóżku że mną w tulona zasnela bo nie dałam już rady i po godz ja przełożyłam. Właśnie po karmieniu idę dalej spać :)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Mloda sie obudzila po 1 i troche pojeczala i poszla spac dalej, az do 3.30, wypila uwaga! 160 mm i poszla spac dalej. Pierwszy raz tyle wypila, ciekawe czy to sie przelozy na dlugosc snu

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Życzę Ci z całego serca aby malutka ładnie spala[emoji4] my tylko 120. Od kilku dni w ogole moja Pola słabo je.

reklama
Ja podliczyłam właśnie ile mała wypija na dobę i wyszło 500 ml a wg opakowania w 4 miesiącu ma pić 900.

Ostatnia edycja:
Do góry