reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny ja nie mam nadal miesiaczki a nie karmie od konca sierpnia wiec dziś mąż kupil test i zrobiłam wyszedł negatywny[emoji16]Ale żeby było trochę śmiechu podmienilam testy i mężowi pokazałam ten stary po Poli gdzie były piękne 2 różowe kreski.[emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] Możecie sobie wyobrazić jego minę. Ja umarlam ze śmiechu,a on mało nie dostał zawału [emoji6][emoji43]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha dobre[emoji3] Ja tez nie karmię piersią już z 1,5 miesiąca a okresu jak nie było tak nie ma.

reklama
Dziewczyny ja nie mam nadal miesiaczki a nie karmie od konca sierpnia wiec dziś mąż kupil test i zrobiłam wyszedł negatywny[emoji16]Ale żeby było trochę śmiechu podmienilam testy i mężowi pokazałam ten stary po Poli gdzie były piękne 2 różowe kreski.[emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] Możecie sobie wyobrazić jego minę. Ja umarlam ze śmiechu,a on mało nie dostał zawału [emoji6][emoji43]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe mina meza pewnie byla dobra!
Ja juz jeden okres mam za soba [emoji17]
Moja obudzila sie przed chwila, zjadla i cos tam kweka ale pewnie zaraz zasnie, oby...
Ale dziwne, bo zawsze sie budzi 1-2 a teraz 23... Mam nadzieje, ze to tylko tak jednorazowo. W sumie zjadla ok 18 120ml i potem o 19.15 kapiel i jeszcze myslalam, ze zje ok 19.40, ale pociumkala 30ml i byc moze glodna.
Musze tak robic, zeby jadla o 17, potem kapoel i karmienie to bedzie glodna

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas noc przespana,właśnie po karmieniu. Ale od jakiegoś czasu wieczorami nie do zniesienia. Karmie trochę piersią i dokarmiam mm. Przez to że jeszcze karmie piersią nie wiem czy ona już najedzona czy jak,trochę wariuje przez to i chciałabym przejść tylko na mm. Wczoraj to się okazało że była spiaca, cyca nie chciała butli też a miała długa przerwę od ostatniej butli, w między czasie tylko trochę cycka było.

Wydaje mi się że ona trochę też wariuje przez to że raz cyc a raz butla.

Kiedyś myślałam że z cycem wygodniej..o nie wcale nie. Dzięki butli dni ma unormowane, wiem ile zje, dobrze i długo spi, bawi się znowu je i spi, jedynie te wieczory, czasem nie wiadomo o co jej chodzi ale po jakimś czasie płaczu i marudzenia zasypia..

A mi się spać nie chce..

Buziaki dla was [emoji8]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
ja już na nogach mała stęka w łóżeczku przestraszyła sie bo się przesunęła w łóżeczku i chyba uderzyła nóżkami w szczebelki

u nas też wieczorem pierwsza pobudka już o 23

U nas porazka. Maz wykapal malego o 21, polozylismy sie do lozka w sypialni, cycus przygaszone swiatlo cisza spokoj i tak sobie ciumkal do 24 z przrwami na placz. Nie mogl zasnac oczy wielkie i lezy i gada i sie smieje i placz. Wszystko po kolei. W koncu zasnal i obudzil sie o 3 tak plakal jakby go ze skory obdzierali, prawego cyca nie lewego jak najbardziej i zasnal i spal chyba do 7 od jakiejs 3.30.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj maly uspokoil sie dopiero wieczorem. Mial nieco temperature podniesiona. Zjadl i zasnal spokojnie okolo polnocy. Spal jak kamien do 7. Dziś tez temperatura podniesiona ale poki co jest spokojny.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie, u nas pobudki o 1,4 i potem juz co chwile... tojest dziwne bo on wtedy niby spi ale,rzuca glowa na lewo i prawo, jest bardzo niespokojny. Teraz dosypia jeszcze od 8 a ja jak mam sie,wybudzac co 20 minut to wole juz wstać...
Chcialabym dzis do lidla skoczyc bo posciek jest, ale nie wiem co z malym..

reklama
Do góry