reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

To fajnie, ja w takim razie muszę pomyśleć o jakichś zapasach mleczka, bo też mam taki charakter pracy ze mogę pracować jak chce i ile chce i myślałam o 2dniach tak po 5-6godzin:-) a mąż na l4 raczej do końca roku więc będzie z mala:-)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Koniecznie, grunt to zeby zaczac sciagac mleko stosunkowo wczesniej zeby uzbierac sobie zapas, noo chyba ze masz tak rozkrecona laktacje ze na luzie uzbierasz butelke dziennie:)

reklama
Aga30+, moze taka uroda tych naszych maluchow..

Jak wam dzieci szczepienia zniosły? U mnie dziś jest masakra jakaś.. :( Szczepienie było o 11. O 12 zjadł całe 120ml i zasnął... a potem obudził sie i się zaczęło... płacz straszny, pręzenie, wicie się.. musiałam go nosić. Nawet usiąść nie mogłam bo był ryk. I tak płakał i przysypiał mi na rękach. Zjadł o 1500 troszke z piersi i znowu ryk. Z butelki to wmusiłam w niego 40ml. I znowu zasnął. Obudził się o 1700 i ryk i znowu nosiłam. Próbowałam dać pierś to przysnął i tylko ciumkał, mało co połykał. Próbowałam butle to tylko 20ml zjadł i ryk i noszenie i zasnął na rękach. Teraz śpi... Widze, że bardzo się biedaczek męczy.. Gorączki nie ma na szczęście.
Martwi mnie, że nie je... :(

łojej.. to moj jakos tak zareagował :( obudził sie juz, ale teraz tylko grzecznie lezy w łozeczku i z misiem sobie gada :( Zjadł teraz 30ml.

Cześć wieczorem:)
My dzisiaj byłyśmy w poradni laktacyjnej się pokazać. Ogólnie wszystko w porządku. Tylko mała ma lekki przykurcz karku, co też powoduje że nie chce podnosić główki na brzuchu. Pani powiedziała, że to nic takiego i że łatwo można to zniwelować masażem. Mamy umówioną wizytę do Pani neurologopedy, która się specjalizuje rehabilitacji bobasów.

reklama
Dziewczyny ja nie mam nadal miesiaczki a nie karmie od konca sierpnia wiec dziś mąż kupil test i zrobiłam wyszedł negatywny[emoji16]Ale żeby było trochę śmiechu podmienilam testy i mężowi pokazałam ten stary po Poli gdzie były piękne 2 różowe kreski.[emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] Możecie sobie wyobrazić jego minę. Ja umarlam ze śmiechu,a on mało nie dostał zawału [emoji6][emoji43]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry