reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Czesc, tez przymierzam sie do chusty. Na poczatek pozyczam od kolezanki zeby zobaczyc czy to w ogole dla nas.
U nas kryzys od tygodnia. Maly jakis niespokojny budzi sie z krzykiem albo zaczyna nagle tak plakac ze nie sposob go uspokoic i to tak nagle bez powodu. Noce straszne a w dzien jeszcze gorzej a zeby bylo ciekawiej nie chce jesc z prawej piersi. Zaden sposob przystawienia nie dziala. Jak tylko mu ja podaje histeria a jak podaje lewa nie ma problemu. zrobilo mi sie zapalenie bo nie mam kiedy sciagac taki jest absorbujacy. Nie wiem o co kaman i nie mam juz sily. Czuje sie beznadziejna matka bo juz mi sie zdarzylo na niego glosniej krzyknac jak plakal i nic nie pomagalo ani cyc ani noszenie bujanie lezenie zmiana pieluchy...i co ze mnie za matka skoro krzycze na dziecko ktore tez w jakis sposob cierpi. Wiem ze krzyk nic nie zmieni, nie uspokoi sie, nie powie mi co mu jest wiec tym bardziej porazka. Dol na maksa. Taka ze mnie super mamusia...ech

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A moja od wczoraj marudna ,jak zasnie to bidzi sie z krzykiem. Wczoraj miala 37.8 a dzis ok 37.3 to tak srednio. Nie wiem co to... Ale narudba jest strasznie i jak juz jadla ladnie co ok 3 godz po 120 tak dzis max co 2 godz i 60-90ml

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas też się zdarza że mała obudzi się z strasznym krzykiem który trwa ok 30 sekund i spi dalej, podejrzewam że to jakieś skurcze jelit, no bo co?

Nie wiem ale juz mi rece opadaja i zla jestem na siebie ze nie jestem cierpliwa...;(

Moze skok rozwojowy przechodzicie?
Nie obwiniaj sie - jestesmy ludzmi tylko i z tym brakiem cierpliwosci i krzykiem na dziecko na prawde nie jestes sama! Jakos trzeba sobie z nerwami radzic. Jak juz nie moge wytzymac to zaczynam sobie tlumaczyc, ze nie robi mi dziecko na zlosc, tylko jakos mnie potrzebuje, kiedy tak krzyczy.

reklama
Dzieki Flammie. Moze i ja zaczne tak sobie to tlumaczyc
Dzisiaj to jest jakies apogeum mojej bezsilnosci. Tak zlego dnia juz dawno nie mialam. No nic nie bede Wam zamulac. udanego weekendu :)

Do góry