Link do: Przestańcie wreszcie bredzić, że kiedyś kobiety miały gorzej.
dziewczyny które z teściowymi nie mogą się dogadać, dajcie im poczytać
dziewczyny które z teściowymi nie mogą się dogadać, dajcie im poczytać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zwykła tkana chusta. Dzisiaj używam drugi dzień i od początku w miarę nieźle idzie mi wiązanie, coraz lepiej Wiąże póki co tylko kangurka. Naprawdę polecam wszystkim mamom, których maluchy nie chcą leżeć same w ciągu dniaZwykla czy jakas uproszczona wersja? Szybko dalas sobie rade z motaniem
Zazwyczaj jak już jest zmęczona, robimy dłuższą przerwę od ostatniego spania i wtedy się bawimy daje jej wodę, kąpiemy a po kapieli jedzenie i albo zasypia już na butli albo kładę do łóżeczka i tam ze zmęczenia zasypia a jest to różnie raz 20 czasem i 22Muszę się was zapytać o to jak kładziecie dziecko drzemać albo spać wieczorem? Czy o stałych porach? Czy przy oznanach zmęczenia? Czy jakiś czas po jedzeniu, czy zraz po jedzeniu? Czy jakoś lulacie, czy po prostu odkładacie? Jakiś rytuał jeśli chodzi o drzemki?
Każdorazowe odłożenie małego spać albo na drzemke to jest przynajmniej 5 minut protestu z jego strony, nie ważne jak bardzo jest zmęczony. Wczoraj już musiałam stopery w ucho włożyć, bo miałam problem z uchem od ciągłego krzyku przy moim uchu jak go usypiam
Nie wiem jak sobie poradzić z tym. Smoka daje tylko kiedy już nie moge go uspokoić ale i tak czesto wypluwa go.
Tak, ma tak od urodzenia! Spała tylko 2 dni po przyjeździe że szpitalaKarolina u nas podobnie od urodzenia nie śpi w dzień albo po 20 min raptem w ciągu dnia u nas to może godzina góra dwie prześpi. U Ciebie też od urodzenia mała tak śpi? Teraz przynajmniej jest spokojniejsza bo kolki się uspokoiły ale była rzeźnia.
My tez juz w chuscie[emoji16] cudnie jest z dzieckiem przy piersi uwielbiam tą naszą bliskość. Ja wiąże kieszonke dla mnie najłatwiej.Zwykła tkana chusta. Dzisiaj używam drugi dzień i od początku w miarę nieźle idzie mi wiązanie, coraz lepiej Wiąże póki co tylko kangurka. Naprawdę polecam wszystkim mamom, których maluchy nie chcą leżeć same w ciągu dnia
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka