reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Widzę,,że wszysykie dzidziusie ładnie spały oprócz mojego. Ewa też wszystko liże i jak ją kładę na brzuszku to zaraz język wystawia zamiast ćwiczyć, poza tym rączka w buzi cały czas a jak zabieram to ryk. Od smoczka też uzależniona. Widzę, że sie pospieszyłam z zakupem zabawek dla malej nie orientując się dokładniej bo i mata i karuzelka trochę przestarzale. Co do dotykania malrj to nie przepadam za tym ale czy Was też zaczepia tylu obcych ludzi? Czasem się czuję jakbym małpke z cyrku miala, wczoraj jedna babcia mnie dorwala i mówi " ej mama pokaż dziecko”

reklama
Hej wam u nas Nocka dobra ale młody coś nie chce jeść a ja chora umieram ; ( Co do dotykania to za nóżki nir widzę problemu ale reszta tylko rodzina ;) u nad adas juz język nam pokazuje . Miłego Dnia

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie lubie i nie zycze sobie dotykania przez obcych w cokolwiek, ale nie jestem az tak fanatyczna by linczowac tych ktorzy swoje dzieci wychowuja inaczej, indywidualna sprawa

Widzę,,że wszysykie dzidziusie ładnie spały oprócz mojego. Ewa też wszystko liże i jak ją kładę na brzuszku to zaraz język wystawia zamiast ćwiczyć, poza tym rączka w buzi cały czas a jak zabieram to ryk. Od smoczka też uzależniona. Widzę, że sie pospieszyłam z zakupem zabawek dla malej nie orientując się dokładniej bo i mata i karuzelka trochę przestarzale. Co do dotykania malrj to nie przepadam za tym ale czy Was też zaczepia tylu obcych ludzi? Czasem się czuję jakbym małpke z cyrku miala, wczoraj jedna babcia mnie dorwala i mówi " ej mama pokaż dziecko”
oj mój też 3/4 nocy nie spał ewidentnie skok rozwojowy, my dziś zaczynamy 14 tydzień. Okropne te skoki:(
co do dotykania "obcych" to zależy jak obcych?
że co idę spacerkiem i ktoś się zatrzymuje i go dotyka?
czy obcy typu znajomi?
ja np nieznoszę jak go moja teściowa dotyka, wtedy bym jją pogryzła.
Hej wam u nas Nocka dobra ale młody coś nie chce jeść a ja chora umieram ; ( Co do dotykania to za nóżki nir widzę problemu ale reszta tylko rodzina ;) u nad adas juz język nam pokazuje . Miłego Dnia

zdrówka!!!
ooo tak mój też jęzorek wywala:) jest wtedy kochany
A ja nie lubie i nie zycze sobie dotykania przez obcych w cokolwiek, ale nie jestem az tak fanatyczna by linczowac tych ktorzy swoje dzieci wychowuja inaczej, indywidualna sprawa
zgadzam się :)

miłego niedzielnego popołudnia :)

A mamy które karmią butelka jak częsta ja wyparzycie?

ja co prawda nie caly czas butelka, ale przyzwyczajam mala do butli ze swoim wlasnym mlekiem, zeby nie byla zdziwiona jak pojde do pracy i musze przyznac ze sterylizuje przed kazdym napelnieniem. smoki to samo, przed kazdym uzyciem. ale slyszalam ze sa rozne "szkoły"

Ja wyparzam butelki raz w tygodniu.

Co do dotykania... ja jestem osobą nieufną w stosunku do obcych. Nie lubię zagadujacych na ulicy i ogladajacych dziecko. Do dotykania tym bardziej bym sie nie zgodzila. Ale jakbysmy spotkali znajomych, ktorzy chcieliby dotknac to nie mialabym nic przeciwko.
Ma chrzcinach rodzina brala malego na rece to nie mialam nic przeciwko, bo byla to chrzestna i jakas ciotka. Ale przez jedna ciotke zostalam zlinczowana, ze takie male dziecko komus dalam.

Madziolina, ale rosnie ksiezniczka :)

reklama
No to zarlok maly, moja przewaznie 90, ale i 120 sie zdazy, wiec ja musze robic 120 bo w nocy np 90 wciagnela jednym lykiem i wypilaby wiecej.

Co do przekuwania uszu ja nie jestem przeciwna, bo sama mam, zrobione mialam jak bylam chyba 5 latka. Teraz Malej nie robie, bo potrzeby nie ma moim zdaniem, jak bedzie swiadoma to mi powie, ze chce i juz.

My dzis nocka moze byc, pobudki ok 3.20 i 6.20 i potem jeszcze na godzine zasanela.
Teraz sie smiejemy hehe

W dni nie daje Ani delicolu i widze ze ja czasem meczy brzuch, chyba do 3 mca bede jej podawac.

A my wczoraj 2 mce skonczylysmy [emoji173]Zobacz załącznik 774843

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
My dzisiaj :)
1474813991155.jpg

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474813991155.jpg
    1474813991155.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 372
Do góry