reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja wyparzam przed każdym użyciem ale nie używam zbyt często więc nie mam z tym dużo roboty.
Podobno są takie sterylizatory co co 6godzin powtarzają cykl i butelki smoczki itp są cały czas sterylne. Któraś z was ma coś takiego? Ja się zastanawiam nad kupnem.

Co do dotykania dziecka to jeśli nie po rączkach i buzi to nie mam z tym problemu, ale wsumie nie zdarzyło mi się żeby ktoś obcy np. w sklepie czy na spacerze dotykał dziecko. Ostatnio w przychodni jedna pielęgniarka glaskac ja po włosach, a była obca:-p

Mąż kupił mi piłkę taką do ćwiczeń. Wyobraźcie sobie, ze małego jak mam na rękach i tak lekko się odbijam to on zasypia. Już kilka razy się udało. Jak macie piłki polecam spróbować :)

;
p-decathlon-domyos-pilka-fit-ball-m-niepekajaca-szary-8328728.jpg
z decathlona

Załączniki

• p-decathlon-domyos-pilka-fit-ball-m-niepekajaca-szary-8328728.jpg
    p-decathlon-domyos-pilka-fit-ball-m-niepekajaca-szary-8328728.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 257
Ja mam akurat ze spokey czy jakos tak, ale to nie ma roznicy :) ja siadam z malym, jeszcze go nie kladlam. Ale magicznie na mlodego to dziala. Nawet z krzyku sie uspokaja...

U nas juz pierwsza pobudka, nietypowa godzina. Butelka mi chyba cieknie bo mala cale ramie mokre i musialam pajaca zmieniac a co za tym idzie Ewa rozbudzona i zamiast spac smieje sie i chce bawic, pięknie.

reklama
U nas juz pierwsza pobudka, nietypowa godzina. Butelka mi chyba cieknie bo mala cale ramie mokre i musialam pajaca zmieniac a co za tym idzie Ewa rozbudzona i zamiast spac smieje sie i chce bawic, pięknie.
Mój też się przy przebieraniu rozbudzil bo tyle nasikal ze musiałam już przebrać.
Posmial się i teraz zasnął
A ja muszę wstać szykować corcie do szkoły.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry