Hejka!
Moja łzami jeszcze chyba nie płacze, nie zauważyłam, może raz, jak się poważnie rozdarła.
Odstawiam od dziś mleko. Zobaczę, może zejdzie to z buźki. Jak nie to chyba się przejdę do lekarki, no bo tyle trądzik? Zresztą w miejscu występowania jest takie suche. Byleby nie była to skaza :/ Może po prost przeginałam z mlekiem, serem żółtym itp, bo ja mleko uwielbiam
Aleksandra - śliczna!!
Madziolina, ale rośnie Ślicznota! Super są takie zdjęcia, bo widać różnicę!! Sama nie mogę się zmobilizować, robię co miesiąc, ale w innych ubrankach lub miejscach więc lipa :/
Aga - no właśnie, zależy jaki obcy, bo jak całkiem obcy to rzeczywiście, po co łapy pcha, ale jak już wepchnął to trudno, w końcu dotknął stópki, bez przesady. Ale ogólnie nie przepadam, w ogóle ostatnio w kościele kolejna już pani zagaduje do mnie, typu: I co się urodziło? Pewnie chłopiec, taki szpiczasty brzuch pani miała albo tak ładnie pani w ciąży wyglądała, mały brzuszek, myślałam, że to początki, a tu już dzieciątko jest...
Pytam się - po co te kobiety do kościoła przychodzą?
Ja je widzę pierwszy raz, a one dokładnie wiedzą ile mam synów, jak miałam brzuch i czy jestem w kościele czy nie - MASAKRA! Dobrze, że chrzest udany. Może późniejsze problemy ze snem były przez wrażenia za dnia, ale dobrze, że w kościele była spokojna
Gwiazda, chora jesteś?
Julita - najlepsze życzonka dla Synka!!
Kamejka - skądś to znam z tymi radami, nie cierpię! To moje trzecie dziecko przecież! Ale nawet przy pierwszym wkurzało mnie to na maksa :/ Jak czegoś nie wiem lub pewna nie jestem to zapytam, wtedy oczekuję odpowiedzi - proste