oczywiście chodziło mi o karmienie piersia a nie ciążę tak to jest jak się na szybko pisze
tabletki ovulan
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oczywiście chodziło mi o karmienie piersia a nie ciążę tak to jest jak się na szybko pisze
tabletki ovulan
U mnie ten sam problem. Najgorzej jak się zacznie dławić. U nas jest tak że najpierw zaczyna się płacz prężenie i wtedy idzie bąk albo ulewanie. U mnie ulewa nie tylko po jedzeniu bo nawet 2 godziny po jedzeniu.Witajcie dziewczynki. Co do ulewania to nie chodzi tylko o to przybieranie bo fakt dobrze przybiera ale o to tez ze sie meczy, wybudza sie, dlawi a ja ciagle w strachu...od wczoraj podaje syrop gastrotuss baby i zobaczymy czy beda efekty.. odbijac go odbijam zawsze, jak tego nie zrobie to jest jeszcze gorzej..
iwonaimaja a co się dzieje u Ciebie z laktacją?
U mnie ostatnio gorzej, od jakichś 2 tyg mała niemal całymi dniami płacze. Czasem nawet na rękach się nie uspokaja. Już od kilku osób usłyszałam że ich dzieci tak nie płakały więc nie wiem co jest nie tak... Brzuszek jej nie boli bo na początku miała bóle brzuszka to był to zupełnie inny płacz i inne zachowanie.
Często zdarza się, że mała leży sobie w bujaczku i zaczyna płakać. Przestaje, kiedy zaczynam ją bujać ale jak odejdę to znowu ryk. Mąż się wkurza że ją rozpieściłam że jestem na każde zawołanie i robię to co ona chce. Może ma rację? Ale ona ma dopiero 2 miesiące! No i co ja miałabym zrobić, pozwolić jej płakać zamiast pobujać? Co myślicie? Bo ja sama już nie wiem
Natalce się jakaś kulka pod skórą zrobiła na ramieniu, muszę się umówić do pediatry to skontrolować, mam nadzieję że nic poważnego...
forum
ale fajnie, chętnie zobaczylabym jak rozwija sie dzidziuś w tym samym wieku choć Ewę wyjęli 2 tygodnie przed terminem.Mamy dziedziaczki z tego samego dnia Witaj na forum
moja Kornelitka ma to samo !! je co ok 2 godz.w małych ilościach, czasami aż padam ze zmęczenia, a nawet nie ma kiedy się wyspać i w dodatku mąż wyjechał w delegacje i przez 3 tyg. jestem sam na sam z moim maluszkiem.. Jedyne co mi dodaje siły to jej uśmiech, kiedy jestem wkurzona i wycieńczona, a tu jej słodki uśmieszek i człowiek wszystko zapominaKurcze tak bym chciala ten placz rozróżniac a znam tylko " gie e e" znaczy nudzi mi sie lub weź mnie na ręce i przeraźliwy przy kolce. U nas dziś leje i na spacer wyjść nie można a mała tak się chyba przyzwyczaila do wózka, że nie mogła zasnac bez niego. Teraz w końcu padła cholciaż zaraz pora karmienia. A właśnie jeśli o karmienie chodzi to Ewa pije 60 ml co 2 h zamiast raz sie porzadnie najeść i przez to też nie śpi dlugo ciagiem bo zanim odbije, pobawi sie trochę to jak przyśnie to zaraz znowu głodna.