Hejka ja tez jestem od niedawna[emoji3] witam w gronie lipcowych mamHej. Chciałabym do Was dolaczyc, poradzic sie, pogadac czasem pochwalic. Przyjmiecie mnie?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka ja tez jestem od niedawna[emoji3] witam w gronie lipcowych mamHej. Chciałabym do Was dolaczyc, poradzic sie, pogadac czasem pochwalic. Przyjmiecie mnie?
Julka co do syropu Debridat bo widzę że dziewczyny polecają to stosujemy od 4 dni mamy go na kupki podobno działa też na ulewanie, niestety nam na ulewanie nie pomaga, natomiast wypróżniać zaczęła sie regularnie.Aha i u mas tez ulewa nie tylko po jedzeniu. Dzis od 2:30 do 5 ulewal po troche..
ooj to ja karmię piersią i co 2 godz. jemy, ale czasami ciężko jest, jedno pociągnięcie i krzyk i tak czasami całe karmienie ( w dzień), bo w nocy o dziwo bardzo ładnie je.Przy piersi jadla co godzine
ooj to ja karmię piersią i co 2 godz. jemy, ale czasami ciężko jest, jedno pociągnięcie i krzyk i tak czasami całe karmienie ( w dzień), bo w nocy o dziwo bardzo ładnie je.
Witaj na forum. Moja mała też z 07.07 Ma już swoje ulubione miejsca w domu i jak chce spać to jest ałał, jak głodna to krzyczy Na szczęście już nie płacze jak na początku, nawet przy zasypianiu.ale fajnie, chętnie zobaczylabym jak rozwija sie dzidziuś w tym samym wieku choć Ewę wyjęli 2 tygodnie przed terminem.
Hmm, a wiesz,że od ssania kciuka trudniej odzwyczaić niż od smoczka?to tak jak u mnie,w nocy je 2 razy i bardzo ładnie,od razu chwyta i tak z 20 min ciągnie z zamknietymi oczami,w dzień natomiast kiepsko trudno jej tak zassać porządnie,co jakis czas wypluwa i muszę jej wkładać sutka trochę na siłe,popłakuje,rozgląda się.może to dlatego ze ma za dużo bodźcow w dzień a w nocy tylko lampka się swieci i cisza....hmmmm sama nie wiem o co chodzi;-)
Flammie super opisałaś te rodzaje płaczu i zachowań,u mnie podobnie,teraz nauczyła się ssać kciuka,całego wkłada i mocno ssie;-)
Ale my nie stosujemy tego co.piszesz tylko gastrotuss babyJulka co do syropu Debridat bo widzę że dziewczyny polecają to stosujemy od 4 dni mamy go na kupki podobno działa też na ulewanie, niestety nam na ulewanie nie pomaga, natomiast wypróżniać zaczęła sie regularnie.
nawet mnie nie strasz, muszę w takim razie szybko reagować jak wkłada do buzi;-/Hmm, a wiesz,że od ssania kciuka trudniej odzwyczaić niż od smoczka?
Kochana nie straszę tylko tak niestety jest Moja mama mi non stop to powtarza i zwracam uwagę na mała, póki co pcha całe piąstki do buzi, smoka wypluwa .....nawet mnie nie strasz, muszę w takim razie szybko reagować jak wkłada do buzi;-/