lillylove
Fanka BB :)
Aga bardzo sie cieszę ! To dobrze dla Ciebie i dla maluszka [emoji177]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jesli moge spytac co Toba kierowalo ze 5w1 a nie 6w1? Szukam za i przeciw jednej i drugiejJa miałam 5w1. Następna za ok 4 tygodnie
U nas masakra. Dopiero od 3 dni trochę lepiej. Zwiększyłam dawkę Bobotiku Forte na 6 kropel z 3. 3 razy dziennie daje ale nie wiem czy przez to. Młoda skończyła 2 m-ce i jakby z czasem są coraz słabsze. Ale pierwsze 2 miesiące rzeźnia.
Dołączam się do pytania. Natomiast ja mam sporo na brzuchu słońce, małe ale są na piersiach i kilka na pośladkachDziewczyny macie może jakieś sposoby na rozstępy? Nie mam dużo, ale zastanawiam się czy są jakieś dobre maści i skuteczne, czy to ściema i po prostu trzeba poczekać aż same zrobią się jaśniejsze i mniej widoczne.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka