reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Nastka złapała zapalenie spojówek mi już przeszło teraz ona ma biedna ciągle ta ropka z oka wypływa nie wiem jak rano oczko otworzy będę musiała też w nocy jej przemywac
Na pewno to zapalenie spojówek? Może po prostu ropka. Maja tak ma z przerwami od urodzenia. Tak czy siak zdrówka dla małej

reklama
Paula,moja tez sie wygina.
My od wczoraj przyjechalismy na miejsce gdzie bedzie wesele. Mala puerwsza drzemka nocna ok 4 godz, a potem co ok w godz... W miedzyczasie kupy wiec sie wybudzala. Maz jeszcze z goscmi weselnymi sobie zrobil popijawe tzn z facetami i lezy ukosem na lozku chrapiac wiec sie wyspalam...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Madzia to ciekawa noc miałaś ;) w kazdyn badz razie udanej imprezy :) my wczoraj wstapilismy do maca wracając od lekarza i oczywiscie cala noc spędziłam w wc. Z lzami w oczach powtarzam ze juz,zadbych fast foodow Spalam 2 godzinki nad ranem także ciekawie.... moze nie zemdleje dzis? Musze jeszcze do lidla jechac, obiad ugotiwac i posprzatac... :(

my już też na nogach
zaraz się biorę za ciasto bo wczoraj tylko jedno zrobilismy

Nastka już dzisiaj trochę lepiej z tym oczkiem ale jeszcze popuchnięte i zaropiałe na szczęście otwiera ale co karmienie jej przemywałam w nocy bo nie umiała otwierać

Paula,moja tez sie wygina.
My od wczoraj przyjechalismy na miejsce gdzie bedzie wesele. Mala puerwsza drzemka nocna ok 4 godz, a potem co ok w godz... W miedzyczasie kupy wiec sie wybudzala. Maz jeszcze z goscmi weselnymi sobie zrobil popijawe tzn z facetami i lezy ukosem na lozku chrapiac wiec sie wyspalam...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
OOO KURCZE, chyba bym udusiła jakby mi sie chłop na wyjeździe z małym dzieckiem upił...
a Tobie życzę udanej imprezy:)
Madzia to ciekawa noc miałaś ;) w kazdyn badz razie udanej imprezy :) my wczoraj wstapilismy do maca wracając od lekarza i oczywiscie cala noc spędziłam w wc. Z lzami w oczach powtarzam ze juz,zadbych fast foodow Spalam 2 godzinki nad ranem także ciekawie.... moze nie zemdleje dzis? Musze jeszcze do lidla jechac, obiad ugotiwac i posprzatac... :(
ojej Julka współczuje...
ja też chce jechać do Lidla ale nie wiem czy dam radę zobaczymy.
obiad mam z wczorajszy wiec lajcik tylko sporzątanie zostało

my już też na nogach
zaraz się biorę za ciasto bo wczoraj tylko jedno zrobilismy

Nastka już dzisiaj trochę lepiej z tym oczkiem ale jeszcze popuchnięte i zaropiałe na szczęście otwiera ale co karmienie jej przemywałam w nocy bo nie umiała otwierać

oby szybko przeszło

witajcie miłego dznia życzę

Dziewczyny nie chcę zapeszać ale moja mała zaczyna już sypiać w dzień przynajmniej przez trzy dni tak było. Może nie jest jakaś rewelacja bo raz dziennie prześpi mi od godziny do 3. Mam nadzieję że czym bliżej skończonego 3 miesiąca to będzie lepiej i kolki znikną. Noce teraz są kiepskie ale idzie wytrzymać ważne że coś się ruszyło z tym spaniem w dzień.

Ostatnia edycja:
Aga30+, dobrze slyszec, ze mala zaczyna sypiac za dnia :) Teraz to mam nadzieje, bedzie lepiej i lepiej.

U nas tez sie normuje powoli. Mały znowu zasnal snem kamiennym po jedzeniu o 1:30 i spał tak przed 6h! Daje sie juz wyspac :) Chyba to, ze odstawilam czarna herbate cos dalo. Teraz bede starac sie go uspic coraz wczesniej, by o polnocy zasypial.

Wiecie co, zauwazylam ze maly jest niespokojny jak siusia. Jak nagle zaczyna sie wiercic, marudzic i czasem popłakiwac to wiem, ze sie własnie zesiusial. Zastanawiam sie, czy czasem jakiejs infekcji nie ma, albo jakis otarc/odparzen?

Aga30+, dobrze slyszec, ze mala zaczyna sypiac za dnia :) Teraz to mam nadzieje, bedzie lepiej i lepiej.

U nas tez sie normuje powoli. Mały znowu zasnal snem kamiennym po jedzeniu o 1:30 i spał tak przed 6h! Daje sie juz wyspac :) Chyba to, ze odstawilam czarna herbate cos dalo. Teraz bede starac sie go uspic coraz wczesniej, by o polnocy zasypial.

Wiecie co, zauwazylam ze maly jest niespokojny jak siusia. Jak nagle zaczyna sie wiercic, marudzic i czasem popłakiwac to wiem, ze sie własnie zesiusial. Zastanawiam sie, czy czasem jakiejs infekcji nie ma, albo jakis otarc/odparzen?
Flammie może zbadaj mu mocz. Woreczki dla chłopców na mocz są do kupienia w aptece.

reklama
Dziewczyny jak to jest z tymi szczepieniami, przyznam ze jestem zagubiona. Te pierwsze szczepienia po 6.tygodniu obowiazkowe sa 3 czy tak? Wiec co to sa te szczepienia 5w1 i 6w1, to sa wszystkie obowiazkowe w jednym ukluciu? Ktore sa ogolnie bardziej polecane?

Ostatnia edycja:
Do góry