reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny jak tam nocka? U nas pierwszy sen od 20.15 do 23 30 ale potem co 2 godz. I jak nanzlpsc robilam jej po 90ml, a onanzjadala po ok 50-60 i dalej zasypiala. Moze jakby zjadla jednoraozwo wiecej to by dluzej spala. Ale jak nie chce...
A dzis jedziemy do Elk na wesele, maz jest jutro swiadkiem i mamy pokoj wynajety. Zabieramy tesciowa, zeby pomogla, bo jeszcze syna bierzemy. Bedzie co robic przy nich hehe

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Życzę spokojnej nocy jeżeli chodzi o dzidzie A dla Was super zabawy [emoji1] [emoji259]

Napisane na SM-G388F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Byłam dzis na kontroli ale w sumie lekarka mnie nie badala, tylko wypytala co tam u mnie i wyslala mnie do innego lekarza, który ma USG :)
W drodze powrotnej bobas troche marudzil, więc dostal smoka i tak dotarlismy do domu. Wzielam go z wozka, a tego smoka wzielam w zęby za ten uchwyt. Położyłam małego na przewijaku, by go wypakować z ubranka i jak ten mnie zobaczył z tym smokiem w zębach to uśmiechnął się tak uroczo, że o mało się nie rozpłynęłam :) Zaznaczę, że mały aż tak często się nie uśmiecha, zwłaszcza do tej niewyspanej mamy :)

Hej Wam.

Czytam Was codziennie ale jakos nie mam weny na pisanie.

U nas powoli do przodu. Maly jest cudowny. Nie moge narzekac na spanie bo budzi sie w nocy zwykle co 3h na jedzenie. Czasami ma ciezko zasnac ale nie ma tragedii.
Wazymy juz 5660g.

Ciagle walczymy zeby przejsc na kp. Jest duuuza poprawa bo teraz ciumka cycusia jak szalony ale nie mam tyle mleczka zeby sie najadal wiec dokarmiamy ale powoli schodzimy z mm. Maly pokochal cycusia bo tylko by wisial na cycu. Jemy przez kapturki ale jesli uda odstawic sie zupelnie mm albo bedziemy dokarmiac ale niewielkie porcje odstawiamy i kapturki. To wszystko dzieki pani od laktacji u ktorej bylismy.
Poza tym maly to niesamowity slodziak i pociecha. Usmiecha sie do mnie jak do niego mowie :)

Za 4 dni mamy szczepienie i dalej nie wiem na jakie go szczepic a na jakie nie. Zupelnie nie wiem....

Ja mam okropne czerwone rozstepy na brzuchu ktory brzydko wisi. Do wagi sprzed ciazy dalej 3kg. Rozstepy mam nawet tam...;) bylam na wizycie u gina i wychodzi na to ze jestem dobrze zszyta wiec nie wiem czemu tam tak ciasno :/ czuje sie jak jakbym byla ponownie dziewica ;)

9 pazdziernika mamy chrzciny malego a dzien pozniej 1 rocznice slubu :)

Julka ja tez dostalam okresu w dzien kiedy konczyl mi sie polog.

Sciskamy mocno Was wszystkie. :*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie. My po wizycie u neurologa, mamy lekki problem z napieciem miesniowym, pani dr pokazala nam cwiczenia do zrobienia w domu i za 2 miesiace wizyta, wtedy zobaczyny czy bedzie potrzebna rehabilitacja. Narazie sie nie stresuje bo sama widze po synku ze dobrze sobie radzi i damy rade i z tym :) poki co mamy sie nie stresowac i cwiczyc, czesto u noworodkow tak bywa :)

Witajcie. My po wizycie u neurologa, mamy lekki problem z napieciem miesniowym, pani dr pokazala nam cwiczenia do zrobienia w domu i za 2 miesiace wizyta, wtedy zobaczyny czy bedzie potrzebna rehabilitacja. Narazie sie nie stresuje bo sama widze po synku ze dobrze sobie radzi i damy rade i z tym :) poki co mamy sie nie stresowac i cwiczyc, czesto u noworodkow tak bywa :)
Jaka była przyczyna skierowania do neurologa?

reklama
Nastka złapała zapalenie spojówek mi już przeszło teraz ona ma biedna ciągle ta ropka z oka wypływa nie wiem jak rano oczko otworzy będę musiała też w nocy jej przemywac

Do góry