reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny jak tam nocka? U nas pierwszy sen od 20.15 do 23 30 ale potem co 2 godz. I jak nanzlpsc robilam jej po 90ml, a onanzjadala po ok 50-60 i dalej zasypiala. Moze jakby zjadla jednoraozwo wiecej to by dluzej spala. Ale jak nie chce...
A dzis jedziemy do Elk na wesele, maz jest jutro swiadkiem i mamy pokoj wynajety. Zabieramy tesciowa, zeby pomogla, bo jeszcze syna bierzemy. Bedzie co robic przy nich hehe

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
nie to mój miał wiekszą wage bo 3kg
ale 37t Was obejmował bo to jest albo waga do 2500kg albo do 37t

u nas kiepska nocka pobudki 23,1,2 i od 2 nie śpimy ja jeszcze zaliczyłam jakąś drzemkę a niunia dopiero teraz zasnęła
jutro chrzciny pełno roboty dzisiaj a ja zmęczona mąż do wieczora w pracy
muszę dzisiaj ciasto upiec

Witam,
rzadko coś piszę, ale czytam Was jak tylko mam czas :)
Mam takie pytanie, czy któryś maluszek ma buźkę obsypaną trądzikiem niemowlęcym ? Jak sobie z nim radzicie. Na internecie nie wyczytałam nic pomocnego, tylko tyle, że należy czekać i powinno minąć, ale ja jak widzę tą małą buzinkę taką biedną to, aż szkoda mi mojej perełeczki.

U nas nocka w sumie bardzo dobra. Fakt usypianie trwało troche, ale zasnal w rekordowym czasie o 1:30 i jak zasnal tak spal 6.5h :surprised: Ja spałam rowniez ale wybudzalam sie jak tylko maly cos pomrukiwal przez sen. Teraz cycka jak szalony, bo głodny. :)

angelika1989, u nas samo minelo. Wystarczy pocekac.

Witajcie!

U nas noc kiepskawa. Mały chrumka strasznie i źle się mu oddycha, ale z nosa nic nie wychodzi. Nie wiem, czy był odśluzowany w szpitalu czy nie, bo może to jest powód.

Angelika, mój ma trądzik. Ja przemywam płynem micelarnym dla niemowląt i jakby troszkę lepiej jest.
Ale nas z kolei ciemieniucha atakuje.

Aleksandra, jak pępek?

Madziolina, to się zabawisz hehe.

U nas na szczęście odpada problem chrztu. Misiek się ochrzci, jeśli sam podejmie taką decyzję w przyszłości.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Iwonko co z Twoom okiem?
Masz sliczne usta!!

Flammie mi tez nerwy puszczaja z byle powodu :/ :/

Julka89.99 czujesz czy nie? Szybko okres dostalas.. ale pierwsza nie jestes ;) juz dostały dziewczyny ktore nie karmia piersią.

Panna_migotka to sobie chlopak kupe zrobil :D

Julka89.99 oczywiście ze jedz! To ze w bloku dziadek mieszka to w czyms przeszkadza albo to ze nie chrzczony?
Nie sluchaj glupich "porad". Jedynie wszystko zalezy od tago jak dziecko znosi podroz.. ale i to da rade wykonac, podroz będzie trwala troszke dluzej ale przynajmniej bez stresu jak sie zatrzymacie na dluzej by dzidzia odpoczela od fotelika ;) a tym bardziej jak dziadek będzie miał operacje to bym teraz pojechala...

Iwona dla Ciebie zdrowka, Anastazja pięknie przybrala na wadze :)

Madzia udanej imprezy zycze :)

Angelika na pewno to tradzik niemowlecy? Bylas u lekarza?

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry