reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Julka to super, może w końcu choć trochę odpoczniesz :)

Asia ojejku z tymi włoskami nieźle ;) a z tym ciągnięciem za sutek to u nas identycznie, ale na szczęście rzadko się to zdarza. Muszę też uważać jak chce mi się kichnąć:p bo mała się przestrasza i mam to samo :p

Dziewczyny które używają pieluszek Dada rozm 2. Kiedyś udało mi się kupić takie z zielonymi skrzydełkami i napisami Dzień dobry i uśmiechnij się. Kojarzycie te pieluszki? Niestety zdjęcia pieluszki nie mogę znaleźć a opakowanie nie pamiętam jak wyglądało. Bo teraz w sprzedaży widzę takie inne, z pomarańczowymi skrzydełkami i misiem na dupce;) i takie kupuję ale tamte były fajniejsze. Wycofali je?

reklama
A nie sorki, te co teraz mam to mają białe skrzydełka tylko cały rysunek na pieluszce jest utrzymany w odcieniu pomarańczowym ;) a misio jest też z przodu a nie tylko na dupce :D

Julka to super, może w końcu choć trochę odpoczniesz :)

Asia ojejku z tymi włoskami nieźle ;) a z tym ciągnięciem za sutek to u nas identycznie, ale na szczęście rzadko się to zdarza. Muszę też uważać jak chce mi się kichnąć:p bo mała się przestrasza i mam to samo [emoji14]

Dziewczyny które używają pieluszek Dada rozm 2. Kiedyś udało mi się kupić takie z zielonymi skrzydełkami i napisami Dzień dobry i uśmiechnij się. Kojarzycie te pieluszki? Niestety zdjęcia pieluszki nie mogę znaleźć a opakowanie nie pamiętam jak wyglądało. Bo teraz w sprzedaży widzę takie inne, z pomarańczowymi skrzydełkami i misiem na dupce;) i takie kupuję ale tamte były fajniejsze. Wycofali je?
Chodzi o te z Biedronki?

Dziewczyny czy któraś z was zna sie może na prawie rodzinnym? Potrzebuję porady, a kojarzy mi się, że któraś kiedyś pisała chyba o mężu, który się tym zajmuje. Niestety nie pamiętam, która z dziewczyn.

ooo ale to jakoś załatwiałaś? bo ja też w 37 tc a nikt mi nic nie mówił
położna mi mówiła
dzieci z wagą do 2500kg i urodzone do 37t mają darmowe szczepionki 5w1 i pneumokoki nie wiem jak z resztą ja na razie kupowałam tylko na rotawirusy
zapytaj w przychodni
moja miała wagę urodzeniową 2750 ale że urodzona w 37t dlatego ma darmowe a i musi być to zaznaczone że w takim tygodniu urodziłaś

położna mi mówiła
dzieci z wagą do 2500kg i urodzone do 37t mają darmowe szczepionki 5w1 i pneumokoki nie wiem jak z resztą ja na razie kupowałam tylko na rotawirusy
zapytaj w przychodni
moja miała wagę urodzeniową 2750 ale że urodzona w 37t dlatego ma darmowe a i musi być to zaznaczone że w takim tygodniu urodziłaś
nie to mój miał wiekszą wage bo 3kg

reklama
Do góry