Needi
Fanka BB :)
Ta to samo tylko sab ma większe stężenie.San simpleks to podobno to samo co espumisan tylko niemiecki tak?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Odbijam piąteczkê.Witaj Aga my mamy siostrzenicę Polę
Ja też karmię najpierw z piersi, potem mm i jestem zadowolona Sarcia nie jest głodna, a zawsze sobie poje cennych składników.
Agula, trzymam kciuki Moja się denerwuje na spacerach i często płacze, więc rzadko wychodzimy + to, że jestem sama przez cały dzień i nie ma mi kto ściągnąć wózka z 2 piętra planuję zakup chusty, może wtedy będziemy mogły spokojnie wyjść, zwłaszcza, że odkryłam świetny park niedaleko, jest cichutko i nawet rzeczka
No właśnie, co z tym długim spaniem? moją budziłam dziś na jedzenie koło 2.30, spała od 20.30. A i rano udało się pospać do 8, a zwykle pobudka o 5.30-6 (Needi przybijam piątkę ).
Angelika, znam teorię, żeby właśnie karmić jedną piersią, bo najpierw leci "cukrowe" jedzonko, a później bardziej obfite w różne składniki, ale może właśnie Twój lekarz ma rację?
A jeszcze teraz mamy tak, że mała je co 2 godz., a czasem woła już po 1,5 godz., je z piersi tak z 15-20 min., a później jej muszę jeszcze robić butelkę ok. 60-80 ml martwi mnie to, czy powinna jeść tak często? Niby lekarka mówiła, żeby dawać jej jeść kiedy woła.
Ja to samo wiem o karmieniu. Najpierw leci zupka a potem kotlecik
Jaki kryzys 6go tygodnia?Hej
Poczytałam co u Was.
My też dalej na cycusiu choć miałam książkowy kryzys 6 tyg i raz dziennie musiałam dać mm bo był głodny. Wagowo jest na dole siatki crntylowej, jutro kończymy 7 tyg a Oli waży 4900g ( urodził się z wagą 3710)
Jest bardzo spokojny, kolki były przez jakieś dwa tyg ale bardzo delikatne. Ogólnie to tylko je i śpi. Najbardziej aktywny jest pomiędzy 19 a 23 a w dzień to nie śpi tylko ze dwa razy po godzinie. Przedwczoraj zaczął się uśmiechać do mnie świadomie jak tylko zaczynam do niego mówić. Taki słodziak z niego.
Je różnie, czasami co 3h czasami co 1,5, daje mi jedna pierś, potem odbijamy i za.10 minut drugą.
Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Dobrze że nie tylko ja tak mam. A jeszcze jak sobie pomyślę że mam zrezygnować ze snu na rzecz sekszenia to już całkiem odpadaNo Julka 6 tyg po i to jak gin pozwoli. Ja nie mam ochoty bo zmeczona i spiaca wciaz jestem
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom