reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

U mnie dzis maly od rana spi, jak tak daleh bedzie to będziemy miec ciekawa noc, w ogole narudny jest, budzi sie, poplakuje i zasypia na rekach, bo w wozku placze.
P.S. dziewczyny po porodzie sn kiedy wrocilyscie do przytulanek? Moje libido jest dużo wieksze niz przed ciaza, z reszta my mielismy bardzo dlugi post, bo cala ciaze i zastanawiam sie kiedy możemy zacząć

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już w 5 tyg. próbowałam ale libido zerowe jestem przemęczona. Pozatym czuję jakiś dyskomfort pobolewa mnie w środku jakbym była jeszcze spuchnięta tam. Miałam przez połowę ciąży pessar założony może przez to ściągli mi dopiero podczas cc.

Ostatnia edycja:
Ja też mam ochotę już na konkretne przytulanki, ale dopiero 3tygodnie po cc, wogole jak planujecie się zabezpieczać zanim nie wróci miesiączka?

My dzisiaj byłyśmy z babcią u prababci, jechałam sama pierwszy raz z małą i jechałam chyba 40km/Godz wszyscy mnie wyprzedzali:-) a mała super, jak tylko ją wkładam do auta to zasypia, i w gościach jest bardzo grzeczna nic a nic nie marudzi, nie placze:-)

reklama
Do góry