reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

U mnie dzis maly od rana spi, jak tak daleh bedzie to będziemy miec ciekawa noc, w ogole narudny jest, budzi sie, poplakuje i zasypia na rekach, bo w wozku placze.
P.S. dziewczyny po porodzie sn kiedy wrocilyscie do przytulanek? Moje libido jest dużo wieksze niz przed ciaza, z reszta my mielismy bardzo dlugi post, bo cala ciaze i zastanawiam sie kiedy możemy zacząć

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już w 5 tyg. próbowałam ale libido zerowe jestem przemęczona. Pozatym czuję jakiś dyskomfort pobolewa mnie w środku jakbym była jeszcze spuchnięta tam. Miałam przez połowę ciąży pessar założony może przez to ściągli mi dopiero podczas cc.

Ostatnia edycja:
Ja też mam ochotę już na konkretne przytulanki, ale dopiero 3tygodnie po cc, wogole jak planujecie się zabezpieczać zanim nie wróci miesiączka?

My dzisiaj byłyśmy z babcią u prababci, jechałam sama pierwszy raz z małą i jechałam chyba 40km/Godz wszyscy mnie wyprzedzali:-) a mała super, jak tylko ją wkładam do auta to zasypia, i w gościach jest bardzo grzeczna nic a nic nie marudzi, nie placze:-)

reklama
Do góry