reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

i u nas uśmiechy są ale wczoraj pani neonatolog zauważyła że mała jeszcze nie zwraca na nas uwagi niby ma jeszcze czas bo z 37t jest ale mamy na to uwagę zwrócić
kazała też skontrolować się u okulisty

nareszcie zasnęła i to w wózku więc i ja się położę bo nie wiem jaka mnie noc czeka

reklama
U nas tez noc straszna. Malo spalam, podrzucilam malego mamie o 7 i spalam 2 godziny ale non stop man przerywany sen i spie po max 1,5 h. Glowa mnie przez to.boli. co jabym.dala zeby.maly choć jedna noc super przespal, od urodzenia jeszcze takiej nocy nie bylo

BasiaJulia tak moj tez z 21.07
I tez zdarza sie ze zje odciągnięte+cyca i jeszcze mało no to butla dorobiona jeszcze [emoji15][emoji33]

Ja kąpie co 2 czasami 3 dzien
Na poczatku płakał a teraz chyba polubił kąpanie [emoji5]

Normalnie wczoraj młody tak spał ze nawet hybrydy sobie zrobiłam [emoji16][emoji106]
Ale za to sie w nocy nie wyspalam[emoji19]
Aga dobrze ze jesteście juz w domu [emoji5] teraz bedzie lepiej [emoji106]
Asiak my przy wyjściu ze szpitala mieliśmy wagę 3980 a w 3 tygodniu 4500
Położna powiedziała ze to nawet ciut za dużo
No ale jak on taki żarłok [emoji849]
Zauważyłam ze Jasko staje sie coraz bardziej ciekawski, rozgląda sie, jak mu cos pokazuje to zdarza sie ze wodzi oczkami za rzeczą i napewno uwielbia jak sie do niego mówi [emoji5] i muzyka czy rozmowy mu nie przeszkadzają jak spi, nawet łatwiej wtedy zasypia, bedzie towarzyski chłopak [emoji16]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

i u nas uśmiechy są ale wczoraj pani neonatolog zauważyła że mała jeszcze nie zwraca na nas uwagi niby ma jeszcze czas bo z 37t jest ale mamy na to uwagę zwrócić
kazała też skontrolować się u okulisty

nareszcie zasnęła i to w wózku więc i ja się położę bo nie wiem jaka mnie noc czeka

A jak poznac ze dziecko zwraca uwage na rodzicow?

Witajcie
my po usg bioderek wsio ok:)
No i pokarmu mam wiecej czyli jednak stres u mnie zatrzymuje laktacje

i dziś pięknie i słonecznie

Julita1212 i mnie tez stres zatrzymuje laktacje.. jak dwa razy miałam zapalenie piersi, zestresowalam sie i automatycznie ucielo mleko.
Ostatnim razem to od rana piwa bezalkoholowe pilam (w sumie 4 przez caly dzien) i jakos się rozkrecilo... modle się zebym znowu to ustrojstwo mnie nie zlapalo

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Czytam Was regularnie chociaż nic nie piszę. U nas bywa różnie :-) jak jest dobra noc, to Tosia budzi się co ok 3h na jedzenie, więc można się wyspać. Ale były też dramaty i niespanie przez 7 h z rzędu i płacz. Czasem brakuje mi cierpliwości, dobrze że mi M ochoczo pomaga, bo sama nie dałabym rady. Za nami już 3 tygodnie :-)

Kurcze, znowu mam poraniony prawy sutek :-( :( Maly lubi sobie podczas cyckania nagle odchylic glowe do tylu..

Czyli nie tylko mi brakuje cierpliwosci.. Czesto mam przez to wyrzuty sumienia, ze powinnam byc bardziej cierpliwa, ale nie potrafie. Mam dosc spokojne dziecko, wiec moge sobie tylko wyobrazic przez co niektore przechodzicie. Pewnie jakby niektore z was CIA chcicalo torturowac przez pozbawianie snu to byscie ich wysmialy :)

Wydaje mi sie, ze mam wiecej pokarmu, ale nadal nie dosc. Planuje dzis odciagnac spora porcje na jedno karmienie i zafundowac sobie troche promili wieczorem :rofl2:

reklama
Dziękuję dziewczyny. Ja dziś wieczorem zobaczę czy coś wypije po cyckach jak nie to zrezygnuje z butli.Boje się kolek i azs jak miała córka przy dokarmianiu...Wprawdzie u nas butla 2 dzień dziś a ja już panikuje.

Do góry