Nasz uwielbia potrafi zasnąć w trakcieA jak jest z kapielami u was? Jak czesto kapiecie i czy maluchy lubia kapiele?
reklama
to dlatego płacze.Ja kąpie po jedzeniu. Na głodniaka tez był rykTak przed jedzeniem kapiemy, Polozna mówiła ze po jedzeniu nie wolno kapać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Iwona35, te pojedyncze szczepionki są bez rtęci czy mają jej mniej niż 5w1?
Co do kupek po piersi, mój też robi ich całe mnóstwo dziennie, bączki też puszcza z kupką. Czasem ma te kupy jak sama woda, a czasem jakby ze śluzem. Położna powiedziała, że dlatego tak dużo i zdarzają się ze śluzem, bo dużo je i organizm nie nadąża wszystkiego strawić.
Co do kupek po piersi, mój też robi ich całe mnóstwo dziennie, bączki też puszcza z kupką. Czasem ma te kupy jak sama woda, a czasem jakby ze śluzem. Położna powiedziała, że dlatego tak dużo i zdarzają się ze śluzem, bo dużo je i organizm nie nadąża wszystkiego strawić.
Asia28BK
Fanka BB :)
Czy zdarza się zeby wasze dzieci zwymiotowaly? Moja właśnie raz wczoraj i dzisiaj znowu taka fontannę puscila że o matko. Już staram się nią wogole nie ruszać po jedzeniu i zauważyłam że wtedy nawet nie ulewa, ale jak ma kupke no to muszę ją przebrać. I dzisiaj tak z 10minut po jedzeniu kwekala aż zwymiotowala po czym zasnęla i spała z 2godziny,nie była głodna, zastanawiam się czy to poprostu nie z przejedzenia bo ostatnio dłużej ciągnie pierś,a wczoraj naraz zjadła 120ml odciagnietego mleczka.
Flammie
Czy zdarza się zeby wasze dzieci zwymiotowaly? Moja właśnie raz wczoraj i dzisiaj znowu taka fontannę puscila że o matko. Już staram się nią wogole nie ruszać po jedzeniu i zauważyłam że wtedy nawet nie ulewa, ale jak ma kupke no to muszę ją przebrać. I dzisiaj tak z 10minut po jedzeniu kwekala aż zwymiotowala po czym zasnęla i spała z 2godziny,nie była głodna, zastanawiam się czy to poprostu nie z przejedzenia bo ostatnio dłużej ciągnie pierś,a wczoraj naraz zjadła 120ml odciagnietego mleczka.
Zdarzalo sie u nas wlasnie takie wymiotowanie. Pamietam, ze wtedy chyba sie przejadal, bo mi kazano go karmic wiecej co 2.5h. Teraz juz jest ok.
lillylove
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
bez płaczu?
lillylove
Troszkę popłakała ale naorawde nie wiele. A wcześniej nie można było nazwać tego płaczem to był ryk dosłowne zanoszenie sie...
Dziewczyny! Czytam Was, ale nie mam jak odpisać- zawsze coś.
Moja mała w poniedziałek wróciła już ze szpitala. Powodem zapalenia pęcherza była źle domyta cipka po kupie. Zawsze myślałam, że dobrze domywam a tu chwila i proszę.
Mąż wziął tydzień urlopu i jesteśmy razem w domu. Jest już mi lepiej, ale mam jeszcze stany doła.
Malutka wczoraj była niespokojna i dałam jej czopa viburcol (spała 4,5godz) co uznaje za sukces. Dostaje też lek Debridat i jest o niebo lepiej są gazy i są kupy! Podaje też esputicon. Brak kolek! SZOK.
Mleko zostawiłam to co dawałam, czyli bebiko. Laktacja zaczęła mi zanikać i próbuję ją rozkręcić.
Moja mała w poniedziałek wróciła już ze szpitala. Powodem zapalenia pęcherza była źle domyta cipka po kupie. Zawsze myślałam, że dobrze domywam a tu chwila i proszę.
Mąż wziął tydzień urlopu i jesteśmy razem w domu. Jest już mi lepiej, ale mam jeszcze stany doła.
Malutka wczoraj była niespokojna i dałam jej czopa viburcol (spała 4,5godz) co uznaje za sukces. Dostaje też lek Debridat i jest o niebo lepiej są gazy i są kupy! Podaje też esputicon. Brak kolek! SZOK.
Mleko zostawiłam to co dawałam, czyli bebiko. Laktacja zaczęła mi zanikać i próbuję ją rozkręcić.
reklama
nieufna
Co do szczepionek, to jest podobno problem, zeby zdobyć te stare. A każda ma rtęć. U nas dziś ciężki dzień, bo rano nie dospała, bylo pobranie krwi i caly dzień płaczliwy, nawet na spacer nie poszliśmy. Teraz spokojnie zasnęła. Ja to nie wiem ile moja zjada, bo raczej nie używam laktatora, ale póki co głodna nie jest. Może gdyby na raz zjadla wszystko z cyca to by dłużej niż 2 godz spala, ale jakoś dajemy rade. Dziś przyszedl bujaczek i coś mi nie pasowało, że źle siedzi i ocxywiście nie rozłożyłam do końca siedziska- głupia ja.